Фан Клуб: Црвена Звезда

• Креатор на темата Креатор на темата DarkWalker
  • Време на започнување Време на започнување
3-2?
ПЕНАЛ? :eek::eek:

Шо се случи бе? :(

+5 продолжение? :confused:

тиј8бем и уефа и се

Сестру у пичку...толко несам пцуваја за цел живот, отиде на ваздух да се изловтирам овој не се поднаса!

Не ја барајте криицата во судијата. Да имаш пласман и наредниот напад пенал да направиш, а треба само 3 минути да се одбраниш. Криво е дрвото што напраи грешка со додавање. Одамна не сум бил вака разочаран.

Што ви е крива УЕФА и судиите, примате два гола со црвен, и тоа со глупо направен пенал.

Бајко црни Бајко, пушти го бе маме му ебам нека иде, нема шанси да го угрози голот, пушти го загради го и онда одолговлекувај, а не прај глуп фаул.

Боли ова, боли и повеќе од Стразбур пред 7 години.

Уф кој малер сме значи невиден го испуштивме пласманот у последни моменти, не ми се верува не би сега да кривам никој од играчите али сами сме си криви требаше подобро да се реагира зш од грешки си дојде овој резултат.
Како и да е покажавме дек имаме солиден тим оваа година, ако се земе предвид и некој турбуленции што се исподешаваа, а при тоа не покажавме слабост.

ццц, абе Бајковиќ бе Бајковиќ у курац иди кај у агол му праиш прекшол ментален еден, и Максимовиќ многу слабо 2 гола поради него седи сам не чува играч, голема шанса пропуштивме ни останува само да бидеме поносни на играта и да се надеваме на европа другата сезона и нема потреба да се тагува толку по Роби имаше шанса, освен купот не ме воодушеви ништо посебно, тоа е тоа ајде сеа со Милијаш да си вратиме домашно првенство па да не види европа, само да не се продадат децава

Јебига, бар да останеше 2-1 немаше волку да се нервирам, беќе се помирив. Оставија срце на терен против екипа која е многу класи над нас, тоа е факт. Да не беше овој идиотски потег на Бајковиќ, историја ќе се пишуваше. Од друга страна, фати една 100% шанса и овде и во Београд, па некако ќе му компензирам.

Ви искомпензираа со пеналот, јебига.
Тоа е тоа, наредна година поише :)

Данок на неискуство :(

Која утакмица... Секоја чест на момците... Незнам што друго да кажам, примивме два гола од безвезе ситуации, и направивме глупав пенал, Максимовиќ се сплетка, Бајко ко лудак тргна по топката и она ѓубрето ко покосено падна :(

Не заслуживме на ваков начин да испадниме... :place:

Се надевам дека од овој болен пораз, ќе излезат посилни играчите...

Се надевам дек овој пораз нема да влијае врз играчите и дека во недела пред полна маракана ке се забележи победа.
Престанете да кривите било кого од тимот, на крај краева што е по срамно ваков пораз или пораз ко лани од рен кога бевме тапа, а се кењаше дек бордо е класа из над рен.
Мене ме радува ваквата борбеност не и исходот но то е то, да не заборавиме дек просек на тимот ни е ако не се лажам 21-22 год, тука е и она неискуство кое си го направи своето до некаде.
Само едно ке додадам Лазович е крал луге само немој лесно да се мавниме од него смешни се тие 3-4 милиони што се дават за него погледенете што се не направи денес.

Послабата екипа ојде понатака .. не зслужија да изгубат али тоа е тоа .. сега останува со Миљаш да си ја вратиме круната во лигата и в година да се задржат играчиве со засилувања во одбраната и средниот ред и да ја повториме '91 !!

Ако може да не му се обраќа пажња на античкиот Македонец и нему сличните. Фала :)

Да потсетам за бројката.
386813_409879919072305_1473479898_n.jpg

Ако може да не му се обраќа пажња на античкиот Македонец и нему сличните. Фала :)

Да потсетам за бројката.
386813_409879919072305_1473479898_n.jpg
Грчко знаме и подоле на сликата српско знаме кое пишува куманово (n)(n)(n)
без коментар !!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom