Фан Клуб: Црвена Звезда

• Креатор на темата Креатор на темата DarkWalker
  • Време на започнување Време на започнување
E gresis kaj si go videl Jokanovic da forsira druga igra, igra isto so dva spica isto kako Djukic samo sto gidinava se pojacavmo vo odbranata povece i sega igrame posigurna igra. A bojkotot ne pocna zaradi losi rezultati nego za sasvim 3 pricini koj me mrazi da ti gi objasnuvam. I da ti kazem deka si propustil spektakl so negledanje na 131 derbi posto stvarno bese spektakl koi nie go napravivme 30 000 publika posle dolgu godini na edno derbi. I samo kazi mi kako ce dobite vojna mene ne mi e jasno igrate bez napadjac, a da se setiv tuka se sudiite, ama ni tie sea ne mozat da vi pomogna posto site se pod lupa, pa taka ce pravime muabet posle derbito

koj ke prezivee ke zboruva.

jokanovic citav deka na pripremite igra potvrdo inace nema nekoja karijera pa da vidam kako igral.

gledav inserti od derbito i znam deka bilo najdobro vo poslednite 5,6 godini ne samo poradi igrata na teenot tuku i poradi navijanjeto.

Za koj Jokanovic zborite?
Slavisa?

I ako e on...da ne baram jas..
sto e Jokanovic sega u Zvezda?

WOWOWOWOWOWOWOWOWOOWWWWWWWWWWWWW страшна работа овој пост лелелеле како може човекот кој цел живот го поминал во Партизан да бара нешто во Звезда се гледа колку си упатен во ситуацијата.. лелелеллее

E gresis kaj si go videl Jokanovic da forsira druga igra, igra isto so dva spica isto kako Djukic samo sto gidinava se pojacavmo vo odbranata povece i sega igrame posigurna igra. A bojkotot ne pocna zaradi losi rezultati nego za sasvim 3 pricini koj me mrazi da ti gi objasnuvam. I da ti kazem deka si propustil spektakl so negledanje na 131 derbi posto stvarno bese spektakl koi nie go napravivme 30 000 publika posle dolgu godini na edno derbi. I samo kazi mi kako ce dobite vojna mene ne mi e jasno igrate bez napadjac, a da se setiv tuka se sudiite, ama ni tie sea ne mozat da vi pomogna posto site se pod lupa, pa taka ce pravime muabet posle derbito
aj ostavi vremeto samo ke pokaze kako koj ke ja dobije vojnata za 131derbi bese dobro edno od najdobrite vo ovie 5god ali na jna, a na marakana e dr rabota ovde ili molcite ili zs sekogas gubite pa udri po stolcinja krsite ali toa e sekogas vi se krivi sudijite mene toa ne mi e jasno ali koj gubi ima pravo da se ljuti

aj ostavi vremeto samo ke pokaze kako koj ke ja dobije vojnata za 131derbi bese dobro edno od najdobrite vo ovie 5god ali na jna, a na marakana e dr rabota ovde ili molcite ili zs sekogas gubite pa udri po stolcinja krsite ali toa e sekogas vi se krivi sudijite mene toa ne mi e jasno ali koj gubi ima pravo da se ljuti
Ma da sudiite ne se ic kirivi ama bas ic, penali 100 imavte a na nas uste ni nemaat svireno edno 10 god, nego ce vidime sto ce napravat deliive na cmarakana. O da pa vie ste kazneti majkata zabraev steta ce cekate do naredno derbi koe se igra na JNA da vidite sto e navijanje

cekaj uste e neizvesen pocetokot na prvenstvoto i dali toa ke se prodolzi.gleas deka i pretsedatelot na sojuzot zvezdana terzic ima zbrisano negde i ne se javuva.

Ma da sudiite ne se ic kirivi ama bas ic, penali 100 imavte a na nas uste ni nemaat svireno edno 10 god, nego ce vidime sto ce napravat deliive na cmarakana. O da pa vie ste kazneti majkata zabraev steta ce cekate do naredno derbi koe se igra na JNA da vidite sto e navijanje
oste ednas ke napisam KOJ GUBI IMA PRAVO DA SE LJUTI ne samo sudiite moze i vrapcinjata na grankite vi se krivi ali toa e ako gledame od vas za navivanje ke se nagledame COPY SEVER-PASTE JUG

Neznam ja procenite sami dal ne krada sudiite jas nisto ne zboram
[media]http://www.youtube.com/watch?v=59lctaDo_rY[/media]
A eve i kako se navija na cmarakan
[media]http://www.youtube.com/watch?v=LkO_BLWAVbY&feature=related[/media]
I nezbori gluposti koj krade fazoni mie ili vie, neznam koj na kogo gi prepevuva pesnite . Misevi ostalo vam je samo da se krijete u rupi i da cutite

so toa 128 derbi vise go otekovte.aj da osvoese partizan titula pa da se gordees so toa derbi i so presvrtot koj go naprail partizan.ali lani zvezda zema dupla kruna i ne mozes da kazes deka zvezda ne bese bolja.od 5 derbija partizan pobedi edno,imase dve nereseni a zvezda pobedi 2.zatoa nemas pravo da zboris koj e podobar.

sea za toa koj gi krade pesnite ne znam,ali znam deka zvezda ima pogoem repertoar na pesni koi se peat tek na utakmica.toa e fakt.a so kopiranjeto ne mozes da zboris posto imas videno i ti imam kazano za svetleckite baklji.mislam deka toa e dovolen fakt za toa koj kopira i koj pastira.

so toa 128 derbi vise go otekovte.aj da osvoese partizan titula pa da se gordees so toa derbi i so presvrtot koj go naprail partizan.ali lani zvezda zema dupla kruna i ne mozes da kazes deka zvezda ne bese bolja.od 5 derbija partizan pobedi edno,imase dve nereseni a zvezda pobedi 2.zatoa nemas pravo da zboris koj e podobar.

sea za toa koj gi krade pesnite ne znam,ali znam deka zvezda ima pogoem repertoar na pesni koi se peat tek na utakmica.toa e fakt.a so kopiranjeto ne mozes da zboris posto imas videno i ti imam kazano za svetleckite baklji.mislam deka toa e dovolen fakt za toa koj kopira i koj pastira.
Koi svetlecki raketi lelelelele vie dan gi prozvedovte ziti majka. I sto znaci toa deka ako ti jadas smoki stobi flips i ako ja jadem po tebe isto znaci deka ja te kopiram Gospodeeeeeeeeeeee... A koj ima pogolem repertoar ja toa neznam :uvo: e svaka pesna vie samo zvezda aleeeeeee nemate povece od toa c c c c c, ti na mene nie imame pogolem repertoar.
A eve sto mislam vo vrska so vasata osvoena titula
www.youtube.com/watch?v=yuamMR9vjms
Izgledaj go celo i slusni usput potseti se i na golovite
LOLA SMILJANIC LEGENDA

Koi svetlecki raketi lelelelele vie dan gi prozvedovte ziti majka. I sto znaci toa deka ako ti jadas smoki stobi flips i ako ja jadem po tebe isto znaci deka ja te kopiram Gospodeeeeeeeeeeee... A koj ima pogolem repertoar ja toa neznam :uvo: e svaka pesna vie samo zvezda aleeeeeee nemate povece od toa c c c c c, ti na mene nie imame pogolem repertoar.
A eve sto mislam vo vrska so vasata osvoena titula
www.youtube.com/watch?v=yuamMR9vjms
Izgledaj go celo i slusni usput potseti se i na golovite
LOLA SMILJANIC LEGENDA

ne mi go otvara ova.popravi si go.
ti me prasa koj kopira i jas ti kazav argument.se znae deka zvezda gi promovirase tie baklji u srbija .

ne mozam sea da ti postiram klipovi posto me mrzi.

ne sakam sea da se zamaram posto ocigledno e deka sekoj si go tera svojot film.ja ne ti branam da navivas za partizan i jas nisto ne ti zameruvam za toa.

cekaj go derbito pa ke zborime posle.ama ke moze samo da zborime za toa sto bilo na teren.jbg.

zvezda-napredak 3:1
1/8 finale na kupot.
prazni tribini na marakana.
dobro pocnavme ama treba uste podobro za u sabota da se pobedi partizan.

Dobro so pobeda se pocna pred prazni tribini ali ovaa pobeda e mn vazna pred derbi isto pred prazna marakana daj boze i isti rezultat da bidi
FORZA RED STAR

ajdeeeeeeeeeeeeeeeee.dojde i toj den.den za golema pobeda.
zvezda prodade tv-prava za 50000 evra na rts taka da i nie ke moze da gledame na satelit.prenosot zapocuva od 16.20 a utakmicata od 16.30.

Звезда ги пуни Партизан на Маракана .... :too:

Звезда-Партизан 4-1

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom