Фан клуб: Чикаго Булс!

• Креатор на темата Креатор на темата Паспарту
  • Време на започнување Време на започнување
Не е сериозна повредата на Бузер, инаку вие сте ми фаворити во плејофот во истокот, Роуз дефинитивно ќе биде МВП, и стварно мислам дека ќе го води Чикаго до финале.

Леле колку гадно изгледаше на Бузер повредата ... ауу ... според мене ќе биди отсутен пак некој , така, „добар“ временски период ...

Победа на Чикаго над Атланта со 96 - 74. Играа без Бузер меѓутоа се очекува да се врати деновиве односно повредата не била ништо сериозна туку била day to day. Исто така да напоменам дека Бостон загубија од Филаделфија така што ни се зголемија шансите за првата позиција, имаме исто победи со нив, фали уште да изгубат уште една и да имаме и исто порази. Вечер играме со Јута повторно на домашен терен, очекувам напнат натпревар затоа што Јута си склопи добро тимче и покрај продажбата на Дерон.

Kaj se be ovie galamgiive od Boston, gleam sea anketa na nba.com koj tim od istokot ke odi vo finale i Chicago vodi so glasovi.

А од кога гласовите решаваат кој ќе оди во финале? :nesvest:

daleku od toa deka resavaat, samo sakav da kazam deka chicago povtorno e pocituvan i se smeta za edna od podobrite ekipi vo nba. Cisto onaka na Fan Klub na Chicago sakav da spodelam anketa vo koja chicago e na vrvot, mada ne se razlikuva mn mn od tabelata, za 2,3 utakmici ke bideme na vrvot

Тимот на Чикаго е перфектно склопен, едноставно сите линии функционираат беспрекорно. Кажав и порано, после ерата на МЏ, Пипен, Кукоч, Родман, Кер и останатата компанија, ова е убедливо најдобриот тим што го имале Булси. Без разлика дали ќе завршат први, втори или трети во Источната конференција, според мене Чикаго сигурно ќе игра во финалето.

Победа против Јута од 118:100. Најефикасни кај нас Роуз и Денг со по 26 поени.

Скорот на Бостон е 46-17, а на Булси 47-18.

Пораз на Бостон вечерва од ЊЏ , со тоа се израмнија во скорот со Булси, двете екипи имаат по 47 - 18 ... Останува на Чикаго до крај да си гази и наше е првото место во Исток.

Си ги исплескавме Вашинттон и сега сме на првата позиција на истокот. Да се надеваме дека ќе ја задржиме оваа позиција.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom