Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата dajdo
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Со тие пари само десната нога од Рибери, така вели Хенес:pos:
Се буни на ароганцијата на Реал, а игра исто. Од друга страна, за 17 милиони евра може да ја добие само левата нога (не десната, појака е) на Босингва, во пакет со костобранот и чорапот. Сепак пофлексибилни сме ние. :toe:

Шо е левак го бендисувам, инаку ич. Не би ризикувал.

Шева ќе биди големо засилување за почетните рунди на англиските купови. :toe:

- Шмугло Анелка ќе преговарал за нов договор.
- Мансиен потпишува нов договор, па оди на позајмица кај Вулфси.
- Немања Матич пак, демек, изјавил оти преговорите со Челзи течат, и се блиску до крајот.

Средина, каде, шо, појма немам. Да си јај ушите Арнесен, туку ајде. :toe:

Левоног, deep-holding midfielder, плејмејкер. Жолта 26-ка, покасно и 5-ка колку шо гледам.

Чувство за центаршут добро, осет за додавање исто. Малку ми е слаб, слаб шут на гол, ама ќе оцврсни. :)

Со тие пари само десната нога од Рибери, така вели Хенес:pos:
Затоа догодина ќе добие кур безпари:smir:

Ќе притреба чоекот.... а и може ќе ја врати(барем во мал дел) формата коа играше у Милан !!! :toe:
И јас на тоа се надевам, сум спомнал повеќе пати.
Или барем да вади голови од линијата, да не примаме (како минатата сезона неколку пати) :)

Ова заборавив да го прокоментирам прееска

Убаво шо ќе игра малиов, само да не ни го земат потоа. Тоа ме плаши
Можеби сум во заблуда, ама мислам дека потпиша нов договор и замина на позајмица. Незнам кај прочитав така...

Можеби сум во заблуда, ама мислам дека потпиша нов договор и замина на позајмица. Незнам кај прочитав така...

Абе да ама без разлика колку години има од договорот може да го купат, тоа не значи ништо (добро де само цената ке е поголема)

Абе да ама без разлика колку години има од договорот може да го купат, тоа не значи ништо (добро де само цената ке е поголема)
Сепак, тоа значи дека сака да остане во Челзи без разлика на тоа што го даваме на позајмица. Ако е точни тоа што го кажав претходно...

Сепак, тоа значи дека сака да остане во Челзи без разлика на тоа што го даваме на позајмица. Ако е точни тоа што го кажав претходно...
:smir:

Инаку има ли некој информации за Џо Кол и евентуално некои други повредени играчи? Можда и нови трансфер-шпекулации ? :)

:smir:

Инаку има ли некој информации за Џо Кол и евентуално некои други повредени играчи? Можда и нови трансфер-шпекулации ? :)
http://www.chelseafc.com/news/new-deal-for-mancienne-then-to-wolves-20090813_2243335_1753824

Значи ова за Мансиен официјално било. За Џо Кол никој ништо не знае пошто нигде и не пишува. :smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom