Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата dajdo
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
еве само да видете дека БАРСА се магични насекаде
http://www.fcbarcelona.com/web/engl...ts/llistat_tots_partits/tots_els_partits.html
а за реваншот на Стемфорд Бриџ ништо не се знае-Хидинк е многу мудар,ама Барселона се незапирливи,така да...

Aли и као шо глеам, и не има оди баш најдобро на гостински терен со посилните екипи. И добро знаеш дека Хидинк е мн.мудар, а и нема ништо незапирливо во фудбалот.

Aли и као шо глеам, и не има оди баш најдобро на гостински терен со посилните екипи. И добро знаеш дека Хидинк е мн.мудар, а и нема ништо незапирливо во фудбалот.
Има тоа е фудбалската топка.Некои како Барселона што на пример имаат ПРИЕМ-БЕГАЛКА тоа е друга работа.Кај Челзи нема такво нешто топката им се лепи на нога па дури и на глава.Ај поздрав.

Chelsea 2 - 0 Barcelona (Fairs Cup: 11-05-1966)
Chelsea 3 - 1 Barcelona (European Cup: 05-04-2000)
Chelsea 4 - 2 Barcelona (European Cup: 08-03-2005)
Chelsea 1 - 2 Barcelona (European Cup: 22-02-2006)
Chelsea 1 - 0 Barcelona (European Cup: 18-10-2006)

Ако беше Сколари на клупата ќе изгубевме 100% на возвратниот дуел а вака :nenene:
Јас сум оптимист.... незнам за вас. Аааа да, уште нешто ќе заборавев да кажам, дома у ЛШ сме подруга песна отколку у ПЛ :toe:

Има тоа е фудбалската топка.Некои како Барселона што на пример имаат ПРИЕМ-БЕГАЛКА тоа е друга работа.Кај Челзи нема такво нешто топката им се лепи на нога па дури и на глава.Ај поздрав.

Со добар штоп се запира, и тоа како.:baeh::baeh::baeh:

Од кога навивам за Челси олку оптимиста досега не сум бил...ќе влеземе во финале не се секирајте..ќе видат друг Челси тие наредна недела,ќе ги вакцинира Дидие.

Балак и Алекс трауми им зададоа невидени, го сонувале на Балак , Меси и Иниеста.

Балак е најголемо дрво во Челси..можете да си го земете назад во Баерн па таму нека крши глави,нозе и кичми.

Дечки и јас сум голем оптимист за дуелот со Барса. Бидете сигурни дека ќе победиме на домашен терен, и мислам дека реално би било Хидинк пак да извади на теренот некоја тактичка игра, не многу офанзивна оти имаат брзи играчи и можат контрите лесно да ги претворат во гол.
Сетете се лани само како беа елиминирани Барса од Ман.Утд. Поседот на топката повторно беше на страната на Барса, али џабе кога немаше реализација.

Да де, едноставно игравме затворена игра, и се боревме да не примиме гол.
Па секако, и статистички и на хартија и на терен ја имаме најдобрата одбрана во Европа, не гледам причина зошто тоа не би го искористиле. Можеби ти гледаш...??? :smir:

Во врска со Билич...не е лош тренер ама јас би сакал Мур да се врати или Гус да остане,се друго би било....
Добар тренер жими таквово, барем не за клуб-гигант.

Абе луѓе што се деси со Деко има ли некој информација за човеков???
Дали уште е жив а и ај малку да развиеме дискусија дали Шевченко сакате да се врати од позајмницата во Милан???
И има ли некоја нова информација за Синклер???
Деко е „клинички мартов“, барем за Челзи.
Шева го сакаме назад, бар ја, само зависи од новио тренер.
За Синклер ми е мака, ама изгледа ќе биди само просечен играч од него.

еве само да видете дека БАРСА се магични насекаде
http://www.fcbarcelona.com/web/engl...ts/llistat_tots_partits/tots_els_partits.html
а за реваншот на Стемфорд Бриџ ништо не се знае-Хидинк е многу мудар,ама Барселона се незапирливи,така да...
Добро бе чоек, треба да испадни Барса за да се разбери дека не е незапирлива, и дека нема незапирливи? Се надевам дека така и ќе биди. :smir:

Барса и понатаму нема победа „11 на 11“ против Челзи.:duel:

Ако не победиме со Барса ја нема да пишувам на фанклубов..затоа сум убеден дека ќе тепаме.
Иначе Фантом ако се заинати Роман да го донесе Билич ќе го донесе...ние не можеме ништо да сториме.

Абе и оние коментаторине на ХРТ 2 кажаа дека Билич би можел да биде нов наш тренер.Се се врти околу неколкумина...Рајкард,Анчелоти,Грант,Билич..Најдобар од овие Рајкард.

Абе и оние коментаторине на ХРТ 2 кажаа дека Билич би можел да биде нов наш тренер.Се се врти околу неколкумина...Рајкард,Анчелоти,Грант,Билич..Најдобар од овие Рајкард.

И според мене би бил најдобар.

Грант се спомнува како иден менаџер на Порсмут....ах, колку ми беше жал за него што го избркаа - ич неферски беше потегот :toe:

честитки дечки за синока секоја чест на Хидинг ги неутрализира шпанците
очекувам исто финале ко лани со срека

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom