Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата dajdo
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Од пусти страв и тремаа не сум спиен цела вечер..уффф леле...не можам да издржам ајде уште пола сат.

Доста затворена формација на Челзи.Очигледно беше дека ќе се настојува на тоа да не се загуби или да се примат најмногу 1-2 гола.Нема да гледаме отворен фудбал како со Ливерпул.Нашите шанси ќе бидат да се постигне гол преку прекин или со контра.Очекувам добар фудбал.Со среќа наши !

BLUE IS THE COLOUR !!!

Ја глеам формацијава, ми делува доста подефанзивно од шо мислев. И самата формација, и играчите. Дури составов ко го видов страв ме вајча искрено.

Ја уплатив сингл 2 на 500ки, онака од ќеиф... па нека пукнат душманите
Ајде, ајде....:vozbud: :vozbud:

Ја па мислам дека ќе поминеме..може нема да тепаме на Ноу Камп ама на Стемфорд ќе ги разбиеме.

Очекувам добар фудбал денес и од двата тима, па нека победи подобриот со среќа:smir:

Колеги, поздрав до сите, до кај 23:00.
Добар фудбал да има, и Челзи да победи. :helou:

Ја стрико ми и чалеми сеа се токмиме да глеаме..ќе има викање,радување,и многу многу пцуење.
Иначе Пујол не им игра!

Ваков притисок не сум чуствувал никогаш. верувајте цел се тресам...

Леле како сум под притисок само јас и едно дете во класот сме за Челзи :vozbud::vozbud:

Ја,бране бели,сме единствените за Челси в клас...ама нема за Барса кај нас,и утакмицава сите за Челси ќе бидат.Уффф ме здоболе стомак од трема.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom