Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата dajdo
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ја па мислев дека можеби Калу би играл лев бек...што знаете од Хидинк се може да се очекува.А зашто да не проба,брз е Калу нека се кољат со Меси таму.Видовте прошлото коло Самба играше шпиц за Блекбурн а е дефанзивец...

Значи, имаме одличен, ама баш одличен резултат од Енфилд! И од фудбалска гледна точка, и од навивачка. Голој и возбудувања еден тон. Резултато одличен реков, Арсенал е на дистанца зад нас, а Ливерпул можиме да го бркаме за второ место. Сега е наш ред утре да си ја завршиме работата. :toe:

Што се однесува до Мансиен...
Бог нека ни е на помош :nesvest::nesum:
Не дека не го бива малиот али со Меси накрај неможеле да излезат и играчи со многу поголеми мадиња од него, камоли тој...
А ти можи му ги виде, па знајш колкави му се...Ту бе ќерата! :pos2:

34.коло
West Ham United - Chelsea
Manchester United - Tottenham Hotspur

Hull City - Liverpool

35.кoлo
Chelsea - Fulham
Middlesbrough - Manchester United
Liverpool - Newcastle United

36.коло

Arsenal - Chelsea
West Ham United - Liverpool
Manchester United - Manchester City

37.коло
Chelsea - Blackburn Rovers
Manchester United - Arsenal
West Bromwich Albion - Liverpool

38.коло

Sunderland - Chelsea
Hull City - Manchester United
Liverpool - Tottenham Hotspur

и плус уше една утакмица на Ман.Утд
Wigan Athletic - Manchester United

Болдираните утакмици ги сметам за тешки, подвлечените за „така-така“ утакмици. Останатите би требало да се полесни (ако има такви во Премиер Лига).

Така, Ливерпул има најлесен распоред. После Челзи, па Манчестер Јунајтед има најтежок од тројкава. Додуша та со Виган уше од сега ја рачунам за три бода, Стив Брус нема шанси да се спротистави на Алекс Фергусон; само останативе се тешки за Јунајтед.

Кој беше против донесувањето на Аршавин, нека гледа и плаче... Ај нема врска, да глеадме напред, не назад!
Ја бе, само не плачам, баш напротив...:vozbud:

Значи, имаме одличен, ама баш одличен резултат од Енфилд! И од фудбалска гледна точка, и од навивачка. Голој и возбудувања еден тон. Резултато одличен реков, Арсенал е на дистанца зад нас, а Ливерпул можиме да го бркаме за второ место. Сега е наш ред утре да си ја завршиме работата. :toe:

А ти можи му ги виде, па знајш колкави му се...Ту бе ќерата! :pos2:

Болдираните утакмици ги сметам за тешки, подвлечените за „така-така“ утакмици. Останатите би требало да се полесни (ако има такви во Премиер Лига).

Така, Ливерпул има најлесен распоред. После Челзи, па Манчестер Јунајтед има најтежок од тројкава. Додуша та со Виган уше од сега ја рачунам за три бода, Стив Брус нема шанси да се спротистави на Алекс Фергусон; само останативе се тешки за Јунајтед.
Јас би го ставил Челзи со најтежок распоред, не за друго, туку ради полуфиналето со Барса.

FantomX, знам дека беше ти, ама си преќутев. А зошто баш спротивно? Немој да не плачеме по 2 кола во ПЛ!

Рече фантомХ нека игра Хиларио лев бек...:pos2:

Се мачи со резервите, им квари просек:pos2:

Јас би го ставил Челзи со најтежок распоред, не за друго, туку ради полуфиналето со Барса.

FantomX, знам дека беше ти, ама си преќутев. А зошто баш спротивно? Немој да не плачеме по 2 кола во ПЛ!
Јас го коментирав само распоредо за Премиер, ако ги вклучиме и тие дуели, е полошо. Само и Јунајтед има два дуели со Арсенал во ЛШ, па пак тие имаат најтежок распоред. Не дека нашио е многу полесен, и тој е пеколен, ама нивнио е потежок. :toe:

Можи да „плачам“ за Аршавин следната сезона, со заминувањето на Деко (па и Балак), сега не. Па ни по две кола, кога би изгубиле евентуално заради него. Мислам разјаснив за ПЛ, трето место е доволно. Е сега, во финалето на ЛШ на пример, нека се смири малку Арша ебаго.... Само Хидинк го знај многу, премногу добро, и верувам оти би бил добро затворен.
Аршавин ќе ни требаше без Деко, и двајцата се непотребна гужва, која и така се напреј со самио тој Деко, кој па за уште поголема несреќа, беше толку повреден, шо исто ко да го немавме.

Тренер ми треба сега засега, после играчи (освен Бензема, не се жалам за него:)).

Дај бре човече, Деко ли го сметаш за играч? Прецизен пас ако нема никој околу него на 20 метра. Да не збориме па за голови!

Слободно нека си оди во Интер (читам се интересираат за него).

Хидинк да остане,или Мур да се врати.Кој друг да дојде ќе биде ко Сколари,пропала инвестиција!

Сега очекувам пцуење, па може и црвено, ама Мурињо ич не ме бендисуваше. Многу играше затворено. Пола од трансферите беа пропаднати... Е што беше педер да одигра на резултат, беше

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom