Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Get real, играат без цела одбранбена линија, РвП и Адебајор. Дај Боже да е така, а пошто ти викаш, 100% тепаат. Само и ние да тепаме и се ќе си е во ред.Арсенал ке го тепа Ливерпул ќе видите..и ќе излеземе пред нив ние ако го тепаме Евертон а ќе го тепаме!
Не мора, може и трето, не мења многу, едино за престижПо новио формат за идната сезона во ЛШ, и третопласираниот во Премиер Лига оди директно во групите. Месје Платини ѓомити ќе го намалуваше бројо на екипи од најјаките лиги, тој уште појќе ги напика.
Шо значи, не е исто годинава дали сме 3-ти или 4-ти на крајо. Таман мислев да се побатали малку ПЛ, и концентрација на завршницата на двата купа, требало и ПЛ да се игра максимално.
Јебига, пола сезона ја преспаа буквално, па нека се растрчаа малку сега.![]()

Глеј си го ти Калу, ја ќе ја гледам таа до него...:baeh:Види го ти Калу хехе...![]()
хахахахах :pos2:Глеј си го ти Калу, ја ќе ја гледам таа до него...:baeh:
Јас не се надевам на титула..ама барем второ место да бидеме,да не играме квалификации за ЛШ!
Пишав нали претходно, Месје Платини прај обратно од шо ветуваше, Англија, Шпанија и Германија имаат по три директни места во групите во ЛШ. И трето ни е доволно.Не мора, може и трето, не мења многу, едино за престиж