Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата dajdo
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Kaква утакмица
Какви голови, воздишки. Фантастична завршницааааа.....
:cug::cug::cug::cug::cug::cug::cug:
Може да славиме, нека ни е честито полуфиналето.,....

Лелее што беше ова, ццц. Фантастичен натпревар. Браво. Леле лудило, не ми се верува уште.

АЈДЕ честито полуфинале. Феноменален натпревар, мислам дека заслужено победивте. Се надевам дека ќе се повтори минатогодишното финале.:vozbud:

Леле каков натпревар :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
Последното полувреме посебно, абе ке се удаев на два пати од скокање и дерење. Нека ни е честито полуфинале, Барса е следна! :vozbud:

Уф не ми е добро.Ама пукам од радост...чичко ми на земја се кутура се поремети начисто,бетер од мене.Ајдееееееееееееееее!

Ауууууу каков натпревар:vozbud:ми ја исполнивте душата по елиминацијата на лузерите,сега сакам да занм што ке каже дебелиот(Бенитез)
Честитки за пласман во полуфиналето.

Chelsea, Chelsea
Chelsea, Chelsea
We're gonna make this a blue day
Chelsea, Chelsea
Chelsea, Chelsea
We're gonna make this a blue day

Многу глупи голој примивме :tapp:

Честито полуфиналето.Првата утакица беше клучна

Гледајте на светлата страна.Одиме понатаму!Лузерпул на коленаааа:vozbud:

Прекрасна утакмица.

Заслужено одите понатаму, честито и со среќа против Барса. :)

Секоја чест мајсторчиња палви и секоја чест на ВОЛШЕБНИКОТ! НА сите навивачии на сините ви честитам победа!!! Незнам што да пишувам ке си умрам од радост!!!

уффффф малку воздух да земам....
Вака срцево не ми чукало никогаш(брзо како јамаха). Каков ли само страв претрпев, ќе ги тужам(се зезам). Многу опуштено нашите ја започнаа утакмицата и затоа ни заводија 2-0. Али Хидинк на полувреме по некое добро советче. И ете не сеа каде смее.....У ПОЛУФИНАЛЕ и се надевам на елиминација на Барса...

Честито полуфинале!!!Леле каква утакмицаа,немам гледано ваква утакмица долго време,со многу голови,по некој добар потег.ЛАМПАРД:zver:
Свака част за овој играч.Дрогба исто така добро изигра,ама Чех..........ме плаши со тие испади како вечерва што ги правеше.Ај да се надеваме дека нема да биде така против Барса.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom