Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата dajdo
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Другар тоа беше грчко римски зафат со две раце.Смешна е било каква реакција за пеналот.Чист како солза.Топка не топка...
Десната рака на Иванович му беше долу, извини. Повеке се фрли тој отколку што имаше контакт.

Дури и да е така, уште во наредниот напад Маскерано (или Карагер незнам кој точно) го турна Иванович во налет и не суди ништо. Ако за Ливерпул досуди пенал, требаше да го нарпави истото и за Челси!!!

Ало џаци... мирни бе.
Ако гледате фудбал појќе од 2 години, сигурно знајте каква г’зничка среќа имат Ливерпул. Зато пак, ние сме поголеми г’зници и ќе ги тепаме тесно, да им е појќе мака.
Бане е бледа сенка на то од пред шест дена, Малуда некако тромо делува, а целокупната одбрана подобро да не ја коментирам, да не си уништувам неврони на млади години.
Веројатно додека го пишувам постов Хидинк ги тушира со плунка од дерење во соблекувална. Мора да се постигне гол, за да имаме резерва да се играат продолженија, во случај да примиме уште еден гол (не ми се вервит дека ова го напишав :kesa:).

Ајде со среќа во второ, се читаме по крајот.

Да не гледаме различна утакмица? Од цела ебана одбрана, тој ми е најсигурен, од кај да знај оти Канталехо има критериум за мекуши? Па по 5 минути да не остани доследен на тој критериум, и да не досуди пенал токму врз Банета. Банета ми е сивило во сето ова црнило... :toe:

Другар тоа беше грчко римски зафат со две раце.Смешна е било каква реакција за пеналот.Чист како солза.Топка не топка...
Ја ја спорам ситуацијата пет минути подоцна, кога на 15 метри од голо, Карагер со раце го оттурнува Иванович. Сакаме ист критериум, ништо појќе, кој во клучни моменти го немавме.
Ајт поздрав. :smir:

Зошто не игра Деко прва постава повреден е или?
Многу се две измени во 30 минути, како да игра? :toe:

Добар е што му фали ќе ви засили средина токму тоа му треба на Челзи бавна игра да ја држи топката.
Баш то.....против Болтон успеа.:tv:
Не можеше ко шо треба да ги истрча 20 минути во саботата, па од почеток ќе играл против Ливерпул.

Да не гледаме различна утакмица? Од цела ебана одбрана, тој ми е најсигурен, од кај да знај оти Канталехо има критериум за мекуши? Па по 5 минути да не остани доследен на тој критериум, и да не досуди пенал токму врз Банета. Банета ми е сивило во сето ова црнило... :toe:

Не бе колега, иста гледаме ваљда... На МТВ1, така?

Бане е најслаб во цел одбранбен ред, Карваљо и Алекс изиграа супер, Кол повеќе изигра во офанзива него во дефанзива, ама океј е.
Ивановиќ не го окривувам воопшто за пеналот, се дешава, ама направи и неколку киксој, а знајш и самиот тие киксој шо может да не’ коштет.

Добар е што му фали ќе ви засили средина токму тоа му треба на Челзи бавна игра да ја држи топката.
Каква бавна игра бе друже овие се во налет ќе не испоубијат.

Абе до пред неколку месеци Стемфорд Бриџ беше непробојно место алооо, сега кој стигне ни дава голови.
:nesvest::vozbud::tapp:

Ајде сега подобра игра во 2 полувреме, или пресврт или нерешено.
Каде е екипата од пред 1 недела бееее

Не бе колега, иста гледаме ваљда... На МТВ1, така?

Бане е најслаб во цел одбранбен ред, Карваљо и Алекс изиграа супер, Кол повеќе изигра во офанзива него во дефанзива, ама океј е.
Ивановиќ не го окривувам воопшто за пеналот, се дешава, ама направи и неколку киксој, а знајш и самиот тие киксој шо может да не’ коштет.
Ја на СпортКлуб сум гледал бе, снимката од првата...:)

Калу да не беше то момчето десно шо киксаше? Не ми текнува да видов негов кикс, или па сум го смешал со Калу на моменти (иако не се нималку слични)...

Ајде Чех - марш во Барса :tapp:

ДРОГБА - МЕСИЈА

јееее
бравооооо

ааааааааааааааааааааааааааааа:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
ГОЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛ

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom