Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата dajdo
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
http://www.justin.tv/joker85bob

Овој добар е!

Извинете што пишуам пост по пост,али мораВ.Овој Малуда е такво дрво,абе невидено нешто еден пас и центаршут ко што треба не напраи.Ај нека замине на крај од сезона,барем нема да ни кине живците!

БАААЛАААААККК ! ! ! !

Ја искина мрежата :vozbud::vozbud::vozbud:

:vozbud: :vozbud: :vozbud: ајде уште едно голче, и да есапиме победа

Леле кај мене снема.
Не го видов голот :tapp::tapp::tapp:

Убава игра во првиот дел,можевме уште некој гол да им дадеме.Малуда нека излезе заедно со Дрогба(овој да се чува за вторник),Анелка и Кварезма или Ди Санто нека влезат,и да ги докрајчиме!

п.с. Дрогба и 2-0.Браво.Иако голот не го видов,сецна стримот!
п.п.с
Лампард 3-0
п.п.п.с 4-0 Дидие!
Аман бе никој не пишуа!

Болтон влезе во машинеријата на Челзи и со оваа игра Челзи покажува дека полека во финишот на сезоната влегува во посакуваната форма.

Што ли им кажал Хидинк на полувреме ??
БРАВО 4-0

Лелееее ништо не видов упм :zid::zid::zid:
Манчестер 1-1

Канаваро, а? :)
Да речиме дека е така (макар шо не се согласувам). Како Иванович и Алекс би се докажале, ако Карваљо е тука, се повредува често ама и се враќа; и како Алекс и Иванович би се развиле во светска класа дефанзивци (пошто велиш не се) ако немаат минутажа, а во случајов еден да игра, за другио нема место (да не го сметаме Карваљо еве)?
Невозможно е, некој мора да си ој (Карваљо).

Chelsea will line-up in a 4-3-3 formation as follows:
1 Petr Cech
2 Branislav Ivanovic
6 Ricardo Carvalho
26 John Terry (c)
3 Ashley Cole
13 Michael Ballack
12 John Mikel Obi
8 Frank Lampard
21 Salomon Kalou
11 Didier Drogba
15 Florent Malouda
Substitutes: 40 Hilario, 35 Juliano Belletti, 42 Michael Mancienne, 33 Alex, 18 Ricardo Quaresma, 20 Deco, 39 Nicolas Anelka.

Не ме бендисува. :toe:
И мене не ми е многу симпатичен али ако не се лажам беше прогласен за најдобар одбранбен играч пред неколку години, така да...

Болтон влезе во машинеријата на Челзи и со оваа игра Челзи покажува дека полека во финишот на сезоната влегува во посакуваната форма.
Се радувам што е така, баш кога е најбитно :smir:
Ајде кога ке заврши постирајте головите, нетот не ми е во ред и неможам да гледам преку стримови.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom