atdhe.netЌе ги тепаме..штом ја викам така ке биде..само дајте линкови за гледање дека не нема по телевизииве!
justin.tv
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
atdhe.netЌе ги тепаме..штом ја викам така ке биде..само дајте линкови за гледање дека не нема по телевизииве!
И мене не ми е многу симпатичен али ако не се лажам беше прогласен за најдобар одбранбен играч пред неколку години, така да...Канаваро, а?
Да речиме дека е така (макар шо не се согласувам). Како Иванович и Алекс би се докажале, ако Карваљо е тука, се повредува често ама и се враќа; и како Алекс и Иванович би се развиле во светска класа дефанзивци (пошто велиш не се) ако немаат минутажа, а во случајов еден да игра, за другио нема место (да не го сметаме Карваљо еве)?
Невозможно е, некој мора да си ој (Карваљо).
Chelsea will line-up in a 4-3-3 formation as follows:
1 Petr Cech
2 Branislav Ivanovic
6 Ricardo Carvalho
26 John Terry (c)
3 Ashley Cole
13 Michael Ballack
12 John Mikel Obi
8 Frank Lampard
21 Salomon Kalou
11 Didier Drogba
15 Florent Malouda
Substitutes: 40 Hilario, 35 Juliano Belletti, 42 Michael Mancienne, 33 Alex, 18 Ricardo Quaresma, 20 Deco, 39 Nicolas Anelka.
Не ме бендисува.![]()
Се радувам што е така, баш кога е најбитно :smir:Болтон влезе во машинеријата на Челзи и со оваа игра Челзи покажува дека полека во финишот на сезоната влегува во посакуваната форма.