Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата dajdo
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ууууу какво голче на Есиен, незнам само шутот дали беше на шашма или така планираше да ја шутне.

шутот беше што да ти кажам, така му се погоди, ама влезе. тоа е важното.

слаби се сити ќе тепаме

Прекрасен гол на Есиен :vozbud:

Не сум задоволен од играта,а не си и импресиониран од резултатот,затоа што можевме да им брцнеме уште еден гол(шансата на волот Балак).Есиен нема што да зборам за него.Мајстор е,се гледа колку ни фалеше додека беше повреден.Очекувам победа,ама со уште еден или два гола во мрежата на Гивен.
п.с Добар потег на Хидинк што го извади Деко,зш беше камен.
п.п.с Дали видовте Балак како му се кривеше на Курињо:pos2:

Деко одвај одеше, не е долечен изгледа, УА за Dr. English! :toe:

голот беше малку случаен но сепак гол си е гол!!! :smir:

:vozbud::vozbud::vozbud: лелееееее Есиен што им прави....:vozbud::vozbud::vozbud:

голот беше малку случаен но сепак гол си е гол!!! :smir:
Можеби летот на топката беше помалку случаен, ама намерата ни малку не беше случајна, ко шо реков, за волеј се спремаше Есиен.

Само така е, влезе, шогебам, уште една рутинска победа...:je:

Крај!Сосема заслужена победа.Имавме повеќе од играта,имавме повеќе шанси,топката беше во наша посед..одлично.Задоволен сум од играта во второто полувреме а и од крајниот исход на натпреваров.Да се надеваме дека Деко и Дрогба не се сериозно повредени,особено овој вториов.Хидинк уште еднаш се покажа дека е одличен тренер и стратег..многу ми харесва:pos2:
Нека ни е честита победава и нека ни се множат.Лонг лајв Челси!!!

Не ја гледав утакмицава, не бев дома, ама секоја чест за Есиен. Сега се гледа колку ни фалеше. Ако може некој да прокоментира како ја играше утакмицава.

Еве го и голот:

http://videos.sapo.pt/bW50dEvD0Z1uZINk274m[/url

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom