Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата dajdo
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
pa imase i za vas fauli koi bea bez veze dosudeni pa nikomu niso.na 0-0 onoj drogba celo vreme paga i place kao picka .pa nikomu niso.

За Дрогба се сложувам а и за останатото. А кажи ми, дали ние постигнавме гол од таков фаул? НЕ! Крај на муабетот

иако навивам и за јуве и за челзи, сепак некако подраг ми е јувентус, затоа што тие се првата екипа која ја засакав од кога паметам за себе.

се надевав дека вечерва ќе успеат да поминат понатаму. сепак, тоа е тоа.

честитки за челзи, многу успех понатаму и се надевам дека конечно со гус хидинк ќе се подигне трофејот:helou:

Честитки и со среќа понатака... :salut:

За Дрогба се сложувам а и за останатото. А кажи ми, дали ние постигнавме гол од таков фаул? НЕ! Крај на муабетот

nie ne dadovme gol od faulot.od penal dadovme.kraj na muabetot

Aбе, шо му запнавте на судијата.....згреши во судењето и за двата тима подеднакво... и тој е човек ...:toe:

Беше тоа одличен натпревар,не победи подобриот но сепак одите понатаму... ви пожелувам среќа во четврт-финалето

Сепак би рекол на крај дека заслужено победивте и очекувам повторно да одите далеку оваа година!

btw chiellini prvo ja udri topkata ako zaboravi:smir::smir::smir:

честитки за победата!заслуживте да ги поминете на јувентус!се надевам на полу финале мегу 4 англиски клубови! :smir:

Нема да ги сопре Интер.Сите англиски екипи ке влезат!

супееер идеме даљееее...... :D
на есиен шо убо му дое...одма после долга пауза..дава мн важен гол...само да продужи така
дрогба се глеа дека у последно време од кога дое хидинк влезе во форма...дава голови....
чех малце не сигурен беше у некои ситуации...али добар е
и тоа другите стандардно....добро изиграа
и така....идеме даље

Честито Момци!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom