Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата dajdo
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Не да е дрво.Ја реков ќе се врати во форма ама...Иначе треба змиава да земеме едно крило,ама кој ме слуша мене...

Chelsea sucks за сега да видиме промените сколари што ги најавува дали ќе имаат резултати ако немаат ни тогаш клоцата во газ и адиос амиго:wink: иначе не го коментирам поразот зошто челзи денеска не играше како сто видов јас играше шкендија против манчестер:nenene:

Abramovic=out
Skolari=out
Mancini=in
??????=in
:wink::wink::wink::wink:

Terry mnogu dobro bese istrizan...:music3:

A зошто го забораваш Аврам Грант, човекот имаше успех, го презеде Челзи кога беше во најголема криза, ги одведе до финале ЛШ и до последно коло со Јунајтед во ПЛ беа рамо до рамо. Респект за него, секоја чест.
Потполно се согласувам. Мурињо беше супер (а и ми се допаѓаше заради незгодниот карактер и дрскоста) но и Грант не беше за фрлање, за само една полусезона успеа да го одведе тимот до финале на ЛШ, а до самиот крај беа еднакви со Манчестер Јунајтед.

Лелеее, како му текна ова бе еј. Какво само откритие...:tapp::tapp:

П.С. Ова го најдов на Манчестер Јунајтед фан клуб (прочитајте и нека каже некој дали не е во право)

http://www.penal.com.mk/index.php?o...14-24&catid=99:2008-07-27-20-35-14&Itemid=833

A зошто го забораваш Аврам Грант, човекот имаше успех, го презеде Челзи кога беше во најголема криза, ги одведе до финале ЛШ и до последно коло со Јунајтед во ПЛ беа рамо до рамо. Респект за него, секоја чест.
Ја за Аврам реков уште минатата календарска година, не само сезона (верувам дека некој ќе се сети) ако го донеси Челзи до финалето во Москва, треба да се остај чоеко. Во Премиер не ме интересираше, и 4-то да бевме. Ама финалето на ЛШ беше важно.
Само шо вреди то ко Абрамович сакал „убава игра“. Впрочем, ко доаѓаше Сколари то беше понагласено, отколку некакви си резултати.:tapp:

Abramovic=out
Skolari=out
Mancini=in
??????=in
:wink::wink::wink::wink:

Terry mnogu dobro bese istrizan...:music3:
Манични? Не бе. Капело да можеше некако ај, друг жабар не ќе да е за Челзи. Се надевам Ѕола еден ден, ама од него зависи, го бива или не.

Искрено, после денешнава (вчерашнава) „игра“ и „резултат“, ќе почнам и во такво нешто да верувам.

П.С. Ова го најдов на Манчестер Јунајтед фан клуб (прочитајте и нека каже некој дали не е во право)
http://www.penal.com.mk/index.php?o...14-24&catid=99:2008-07-27-20-35-14&Itemid=833
Со 1 и 4 целосно се согласувам, со 2 и 3 речиси воопшто не.

Во Челзи е хаотично, бетар од Реал ќе почниме менаџери да менуваме. И Челзи има старци ко шо реков; Балак, Карваљо, Белети, Деко, Дрогба, Минеиро, Кудичини, Хиларио а блиску се и Анелка, Фереира...
Лампард намерно не го спомнав, не е за чепкање тој.

Челзи колку само вложи во младински погони. Терени, опрема, скаути... То шо младите не добиваат шанса е друга работа. Екстра-фубалерите ќе заиграат ко шо треба, само со цврста рака. Очигледно Сколари не е то.

Оваа ви е промашена сезона. Што се случува со Дрогба. Човекот лом праеше а сега е како изгубен. Да не се дрогира. А ако не можат да најдат мотивација Абрамович нека им ги скине платите еден месец а пари ке добива само оној кој добро ке изигра. На што личи тоа 130 000 фунти неделно. Да сум јас све попара ке ги напраам. да немаат пари леб да купат.:kesa:
Море само 10-11 сати на тренинзи дневно, без никакви технолошки помагала во клубот, контролирање, излегувања само до 12 навечер ограничени, и то само ден-два неделно. Ова само пример. Па после како ќе играат...
Само треба тренеро да знај шо сака од нив. Сколари ко да не знај, инаку лесно е, ко шо опишав.

Утревечер игра резервниот тим на Челзи против резервниот тим на Фулам. Да е паметен Сколари, сите денеска шо играа да играат и утревечер како разерви, а резервите в среда во купо.

Е овој тренер му е потребен на Челзи:pos2::pos2:

Абе овој нервозен е многу,ќе се испотепа со играчите.
Сериозно мислам дека треба Грант да го вратиме.

пак не му иде паметот на сколари излеа и по овој пораз пак со својата изјава еден меч не е ништо арно да беше еден меч ама се сторија 4 од кои 3 дома:nenene: а да не зборам помалите киксови катастрофа :jaj:

Ме интересира ако знае некој руски да ми го преведе ова,што вика Абрамович за Мурињо

http://www.mk.ru/blogs/MK/2007/09/27/abroad/314661/

друже мн стар весник од 2007 е се збори за отказот на мурињо,тој и абрамович јаделе во ресторан заедно на тој датум тоа пишува...

иначе незнам зошто место сколари не дојде хидинг:tapp:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom