Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата dajdo
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Е за тоа ќе видиме утре...Иначе Ливерпул киксна со Стоук 0-0,така да и да заврши нерешено утре со Јунајтед ќе бидеме први!!!

Е за тоа ќе видиме утре...Иначе Ливерпул киксна со Стоук 0-0,така да и да заврши нерешено утре со Јунајтед ќе бидеме први!!!

Какво нерешено бе....А Ливерпул шо киксна тава е дополнителен мотив да ги тепаме и да избегаме со 3 бода на првата позиција нели?

Се согласувам,утре не прифаќам ништо освен победа....Иначе за пресот на Сколари:pos2:...Френч вајн,Бразилијан вајн,Саут Африкан вајн...Легенда е!!

Не,не судеше тој,судеше еден со коса(зш сите англиски судии без коса се),и ни досуди пенал Балак кога даде....

Какво нерешено бе....А Ливерпул шо киксна тава е дополнителен мотив да ги тепаме и да избегаме со 3 бода на првата позиција нели?
МА батали го Ливерпул. Поголем мотив од трагичната загуба на трофејот во ЛШ нема. Па последен пенал, капитено шутира, скоро неодбранливо во чошо горе да гајџа...и да се слизни и да погоди статива. И после то губиме.
То не се простува НИКАКО!:nenene:

Се согласувам,утре не прифаќам ништо освен победа....Иначе за пресот на Сколари:pos2:...Френч вајн,Бразилијан вајн,Саут Африкан вајн...Легенда е!!
Не бе то, ко че речи „Алекс е срејчен...“ и после така мафта со глата шо гарант си вели „Аха, че биди срејчен...“:pipi:

Знам дека првиот дел ви е читан но прочитете ја последната реченица...

Он ќе дојде кај тебе само да не плачеш од кога ќе си оди:pos2::pos2:

Bosingwa: It Is About Revenge

Chelsea new boy Jose Bosingwa has had no qualms about labeling the big clash against Manchester United as a revenge mission despite his manager going through lengths to downplay the importance of the match.

Luiz Felipe Scolari has said Sunday’s big Premier League clash with Manchester United is ‘just another game’, but Bosingwa has admitted that his teammates are bent on avenging what happened in Moscow in last season’s Champions League final.

"Chelsea were hurt by the defeat in the Champions League and of course the players would like a little sporting revenge," said the Portuguese international to the Daily Mirror.

"If you look at the performances so far this season then Chelsea are favourites for the match and we are at home where we have been very strong."

"I have played in some very special games in Portugal against Benfica and Sporting Lisbon and you can see the Chelsea players are focused and determined to win.

"We know that if we win it would be a massive blow for United," he concluded.

Indeed, should Chelsea get the better of the reigning champions on Sunday, like Liverpool did last weekend, then the Stamford Bridge side will stretch their lead over United to nine points, and the Red Devils will be languishing in the lower reaches of the bottom half of the table.

Се вжештува атмосферата уште пред почетокот на натпреварот :vozbud::vozbud::wink:

Bosingwa: It Is About Revenge

Chelsea new boy Jose Bosingwa has had no qualms about labeling the big clash against Manchester United as a revenge mission despite his manager going through lengths to downplay the importance of the match.

Luiz Felipe Scolari has said Sunday’s big Premier League clash with Manchester United is ‘just another game’, but Bosingwa has admitted that his teammates are bent on avenging what happened in Moscow in last season’s Champions League final.

"Chelsea were hurt by the defeat in the Champions League and of course the players would like a little sporting revenge," said the Portuguese international to the Daily Mirror.

"If you look at the performances so far this season then Chelsea are favourites for the match and we are at home where we have been very strong."

"I have played in some very special games in Portugal against Benfica and Sporting Lisbon and you can see the Chelsea players are focused and determined to win.

"We know that if we win it would be a massive blow for United," he concluded.

Indeed, should Chelsea get the better of the reigning champions on Sunday, like Liverpool did last weekend, then the Stamford Bridge side will stretch their lead over United to nine points, and the Red Devils will be languishing in the lower reaches of the bottom half of the table.

Се вжештува атмосферата уште пред почетокот на натпреварот :vozbud::vozbud::wink:

МА батали го Ливерпул. Поголем мотив од трагичната загуба на трофејот во ЛШ нема. Па последен пенал, капитено шутира, скоро неодбранливо во чошо горе да гајџа...и да се слизни и да погоди статива. И после то губиме.
То не се простува НИКАКО!:nenene:

Па во то е работата. Шо сака нека прај Јунајтед, поголем мотив од овај шо ги има Челзи не можи да има! :toe:

Па во то е работата. Шо сака нека прај Јунајтед, поголем мотив од овај шо ги има Челзи не можи да има! :toe:
Јунајтед ќе игра утре, а Челзи има поголема желба за победа.
Ама пази да не прегори во таа желба, и тоа се случува:toe:

п.с.
Jose+kicked+out.jpg

За сите што го дркате на Зозе Мрсулињо, неговата изјава во која посебно ми се допаѓа делот во кој вели дека Морати е подобар од Абрамович(неблагодарно копиле)!

Мурињо се прогласи за најдобар

Не велам дека сум најголемиот, но нема подобар од мене. Истото можам да го кажам и за Морати, кој е многу подобар од Абрамович – е најновата самобендисана изјава на Португалецот од Интер

Новиот менаџер на Интер, Жозе Мурињо, се прогласи за најдобар во својата бранша во интервју за престижното списание Газета Дело Спорт, а за претседателот на Интер Масимо Морати изјави дека е подобар од неговиот екс претпоставен во Челзи, Роман Абрамович.

- Не велам дека сум најголемиот, но нема подобар од мене. Истото можам да го кажам и за претседателот на Интер, кој е многу подобар од Роман Абрамович. Морати се занимава со фудбал долго време, а Абрамович е новак. Знам дека луѓето купуваат весници заради мене и сметам дека тоа е супер – изјави Мурињо.

Веќе долг период весниците се полнат со самобендисаните изјави на португалскиот стартег, кој отсекогаш сакал да биде во центарот на вниманието, па така и овојпат.

За сите што го дркате на Зозе Мрсулињо, неговата изјава во која посебно ми се допаѓа делот во кој вели дека Морати е подобар од Абрамович(неблагодарно копиле)!

Мурињо се прогласи за најдобар

Не велам дека сум најголемиот, но нема подобар од мене. Истото можам да го кажам и за Морати, кој е многу подобар од Абрамович – е најновата самобендисана изјава на Португалецот од Интер

Новиот менаџер на Интер,Жозе Мурињо,се прогласи за најдобар во својата бранша во интервју за престижното списаниеГазета Дело Спорт, а за претседателот на Интер Масимо Морати изјави дека е подобар од неговиот екс претпоставен во Челзи, Роман Абрамович.

- Не велам дека сум најголемиот, но нема подобар од мене. Истото можам да го кажам и за претседателот на Интер, кој е многуподобар од Роман Абрамович. Морати се занимава со фудбал долго време, а Абрамович е новак. Знам дека луѓето купуваат весници заради мене и сметам дека тоа е супер – изјави Мурињо.

Веќе долг период весниците се полнат со самобендисаните изјави на португалскиот стартег, кој отсекогаш сакал да биде во центарот на вниманието, па така и овојпат.

По незнам кој пат , ги вадиш работите надвор од контекстот . . .
Пред некој месец изјави дека Абрамович нема никаква историја со Челзи , кажи ми , кажува нешто лошо тука , Абрамович е фан на Челзи цел живот , навива за нив од својата 10та година , или виде шанса за профит , и ги купи . . . :toe: ( малце контрадикторност , зашто ова што Мурињо го кажа , вие , фановите на Манчестер го тролате од првиот ден на Абро со Челзи ) . Семејството Морати во Интер е 63 години . Секој нормален човек , кој не пати од комплексот Мурињо , би се согласил со таа изјава , со истото се согласија и овде на форумот , фановите на Челзи . И зашто неблагодарно копиле , Абрамович со неговата политика носи огромен дел од вината што во последниве две години Челзи не ја освои титулата , кажи ми кој газда на тим директно се меша во работата на Менаџерот , сигурно не газдата на Манчестер . Абрамович е виновникот што Мурињо не е веќе тренер на Челзи , секој фан на Челзи се противеше на таквиот исход на работите , би рекол , Абрамович е тоа неблагодарно копиле . Џабе ги вртиш фановиве на Челзи контра најуспешниот тренер во историјата на Челзи . :smir:

А еве ти го целото интервју со Мурињо , убаво прочитај го , ништо лошо не вели . Напротив , алал му вера за ставот кој си го држи , далеку од тоа дека себеси се прогласи за најдобар , али ретко кој ги сфаќа интелигентните , нели ?! :toe:

Мурињо, ова го има изјавено по којзнае кој пат..Ама друга интересна работа ми е што Абрамович воопшто не се замара, и воопшто не му има вратено на Мурињо на нападите, а тоа јас го класифицирам, како да не му обрнува ама баш ниту малку внимание на излетите на Мурињо за тоа кој е поголем газда во јавноста..Едниот (Абрамович) е во првите десет најголеми богаташи на светот, а другиот (Морати) не е ни во првите 50...

Мурињо, ова го има изјавено по којзнае кој пат..Ама друга интересна работа ми е што Абрамович воопшто не се замара, и воопшто не му има вратено на Мурињо на нападите, а тоа јас го класифицирам, како да не му обрнува ама баш ниту малку внимание на излетите на Мурињо за тоа кој е поголем газда во јавноста..Едниот (Абрамович) е во првите десет најголеми богаташи на светот, а другиот (Морати) не е ни во првите 50...

Кога си го сретнал Абрамович да даде било какво интервју , јас би рекол дека воопшто не се ни експонира во јавноста .

duman напиша:
Колку убав цртеж, ама на змијата и опашката да и го скинеш таа преживува, затоа не се знаи. Да не биде фатално каснувањето. Истиот тој зозе ти има оставено рани на душата...знаиш ти фино кога не зборуваше со никој во СД Гоце Делчев, ќе се скриваш под Јорган Планина од срам.
Кога последен пат имате победено,а ?

@ Чомбе . Думан со ова ми разјасни многу работи зашто е толкава твојата омраза кон Мурињо . . .

Chombe_United напиша:
Не сум истиот што бев. Не се кријам веќе, излегувам, дискутирам.. .

Иако , мислам дека си претереал . :smir:

Кога си го сретнал Абрамович да даде било какво интервју , јас би рекол дека воопшто не се ни експонира во јавноста .
А има причина да се експонира?Мурињо е тип на човек, кој не трпи подредена позиција..Во Челзи сакаше да коли и да беси, ама секогаш коли и беси тој што ги дава парите нели?(во случајов Роман е тој што го одврзува ќесето), а и во Интер ќе биде исто, Морати ќе го има последниот збор, колку и да лета во облаци Мурињо.. И сега, ајде ќе го плукам него зошто не ме остави да правам што сакам,едноставно да се правам поголем католик и од Папата така?Зошто вака јавно не го плукаше дури беше во Челзи, или кога беше без ангажман?

Мурињо исто така е зависник на медиумите..Едноставно, човекот ако еднаш денот не даде интервју, не може да заспие..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom