Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата dajdo
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Де бе, на геј да му љубомориме? Не фала. :smir:
Аман па ти,како дрвен адвокат.:)И што велиш а?Ќе победи утре Челзи?:tapp::pos2:Навивал за Арсенал,а ќе навива утре да Челзи да го тепа Манчестер така беше?:pos2::pos2:

Аман па ти,како дрвен адвокат.:)И што велиш а?Ќе победи утре Челзи?:tapp::pos2:Навивал за Арсенал,а ќе навива утре да Челзи да го тепа Манчестер така беше?:pos2::pos2:
Така е бе друже! Без разлика, дали манчестер е појак или послаб. Секогаш на тој дуел ке бидам за Челзи, али чекај рано е твоите годинки да сватат.. Ајде поздрав, идам да го глеам Сисе, го иам на Фантази! ЛОЛ :smir:

Добро сега ако му љубоморате какви женски има тоа е друга работа:)

Абе ја не знам од Челзи играчите шо женски имаат, а не па Роналдо.
Ни сакам, ни па иам време да се занимавам и со таква глупост. Добро, Ешли Кол има една многу јака знам, за другите врска неам.
Го оценувам понашањето на Роналдо на терено. За играта имам сто пати кажано, ама за понашањето и ставо шо го има...:jaj:

Забелешки:
Дрогба и Анелка нема шанси да заиграат заедно од почеток.
Роналдо игра за Јунајтед од почеток. Флечер зебете го. Руни место Сколс. Сколс поназад. Тевез леве, Роналдо десно.

Абе ја не знам од Челзи играчите шо женски имаат, а не па Роналдо.
Ни сакам, ни па иам време да се занимавам и со таква глупост. Добро, Ешли Кол има една многу јака знам, за другите врска неам.
Го оценувам понашањето на Роналдо на терено. За играта имам сто пати кажано, ама за понашањето и ставо шо го има...:jaj:
Абе од кај ке знаеш за женскаму, коа се крие се дечкому! ЛОЛ :pos2:

:pos2: :pos2: :pos2: :pos2:

Погледниго нани живти бога!
Ах, наследство шо да прајш..( Немојте да сватите за провокација, пошто глејте што праи ) :)

Судија е Мајк Рајли.
Годинава ни нема судено, барам за лани ама не можам да најдам.

ЕДИТ: Ах кој бил...:)

Овој Мајк Рејли има кажано дека е голем навивач на Јуанјтед,и секогаш суди во нивна корист,затоа не очекувајте негова помош!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom