- Член од
- 16 јули 2007
- Мислења
- 12.506
- Поени од реакции
- 4.082
Добро сега ако му љубоморате какви женски има тоа е друга работаАбе тој можда сака (во шо и не би тренало да се сомневам), ама ја нејчам ебаго!:helou:

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Добро сега ако му љубоморате какви женски има тоа е друга работаАбе тој можда сака (во шо и не би тренало да се сомневам), ама ја нејчам ебаго!:helou:
Де бе, на геј да му љубомориме? Не фала. :smir:Добро сега ако му љубоморате какви женски има тоа е друга работа![]()
Аман па ти,како дрвен адвокат.Де бе, на геј да му љубомориме? Не фала. :smir:
Така е бе друже! Без разлика, дали манчестер е појак или послаб. Секогаш на тој дуел ке бидам за Челзи, али чекај рано е твоите годинки да сватат.. Ајде поздрав, идам да го глеам Сисе, го иам на Фантази! ЛОЛ :smir:Аман па ти,како дрвен адвокат.И што велиш а?Ќе победи утре Челзи?
:pos2:Навивал за Арсенал,а ќе навива утре да Челзи да го тепа Манчестер така беше?:pos2::pos2:
Фала на инфо.http://www.eurosport.yahoo.com/football/premier-league/2008-2009/chelsea-man-united-236643.html
eve gi moznite sostavi za utre.
Добро сега ако му љубоморате какви женски има тоа е друга работа![]()
Абе од кај ке знаеш за женскаму, коа се крие се дечкому! ЛОЛ :pos2:Абе ја не знам од Челзи играчите шо женски имаат, а не па Роналдо.
Ни сакам, ни па иам време да се занимавам и со таква глупост. Добро, Ешли Кол има една многу јака знам, за другите врска неам.
Го оценувам понашањето на Роналдо на терено. За играта имам сто пати кажано, ама за понашањето и ставо шо го има...:jaj:
Абе шо е битно?Тој со големиот ли нос бе ?
Ах...![]()