Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата dajdo
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Wrong answer. Лампард сакаше да оди кај што е Мурињо. Ако Мурињо одеше во Фљамуртари, Лампард ќе сакаше таму да оди. Не заради клубот туку за да е под палка на Мурињо. Башка, Лампард потпиша договор. Робињо нема потпишано. Шо прајме сеа? :back:

Потпиша вчера. Од јуни сакаше...тоа со Мурињо не те вади баш...и Шева одеше по жена му па сакаше да си оди ако сака и по климата нека оди важно сака:)

Wow !!! I think Fantom is looking in dictionary for some words...cause he got none of them :baeh:

Дај линк од официјалната страна на Реал кај што пишува дека вчера потпишал нов договор. :)

Башка, има голема улога дали оди зашто сака да игра за клубот, дали оди заради тренерот, фамилијата, жената, швалерката и сл.

Wow !!! I think Fantom is looking in dictionary for some words...cause he got none of them :baeh:

Извини шо ми се големи мадињава на анимацијава нацртани, ама така испадна.

:pusk:

Ај сеа гитла, крлежче мало.

За Лампи реков дека вчера потпишал;)

А за тоа која е поголема работа шо го натерала да САКА да си замине од тимот......секој може различно да си толкува. Мене за жена да сака ми е најглупа работа...за Шева најдобра причина...и така:)

Ти си па уште по грешка :)
Преговорите беа блокирани поради сосем трети причини за кои ама баш ич не ми се дискутира*

Туку сеа ќе се врател Мијатовиќ во Мадрид за да се договори со фамозниот агент Рибеиро, се очекува на Робињо да му биде понуден 5 годишен договор со плата од околу 5 милиони евра годишно, ако знаеме дека моментално заработува околу 2 мил. годишно, зголемувањето кое е повеќе од двојно би требало да му биде сосем доволно, е сеа пак ако не сака да потпише, со здравје нека ви служи.

*Кристијано Роналдо (get the hint) :)

Де наведи ги баш причините.Оти јас как шо читам по спортските сајтови и весници таа беше главната причина за не потпишувањето на нов договор или ти имаш некој близок извор од клубот а?

За Лампи реков дека вчера потпишал;)

А за тоа која е поголема работа шо го натерала да САКА да си замине од тимот......секој може различно да си толкува. Мене за жена да сака ми е најглупа работа...за Шева најдобра причина...и така:)

Јас грешно разбрав, мислев за Робињо зборвиме. Сори. :)

Иначе, освен несогласување со клупските челници и подобра понуда од друг клуб, нема никоја друга разумна причина да заминиш од клуб. Ни жена, ни фамилија, ни нишо. :)

Конечно Пизаро си замина,иако на позајмица добро е.Мислам дека нема да се врати во Челси исто како и Креспо.Сега уште едно крило да земеме(Робињо),може и Стоуриџ,и да го шитнеме Белети и ќе ни нема рамен!!!

Пизаро како Буларуж. Позајмица па - АУТ.

За Шевченко не знам шо го затупевте толку. Чоеко и така си тргна по женски ум, се надевам сеа жената му че му речи да се пресела во Есаде. Само за таму е.

Околу Лампард, Интер запна (овај, Мурињо). Лампард, играч шо си го засака Мурињо како тренер, нормално беше во недоумица шо да прај. И зато не извртувајте. Единствена негова изјава, или на агенто, е дека се преговара со Челзи за нов договор, Интер покажува интерес, и дека не се знае шо ќе биди. Лампард ко бил на одмор пред месец дена само рекол: Уште не знам, ќе видиме.
Значи, Лампард се ДВОУМЕШЕ шо да прај, за разлика од Робињо кој очигледно не крие шо сака (преку агенто, де).

Додека од Робињо и Кака, поточно од нивните агенти, често слушаме како нивните клиенти воопшто не се против преселба во Челзи, и останува на клубовите, т.е. Реал и Милан.
Робињо со раширени раце би го прифатил, а Кака... воопшто не размислувам, НЕ!!! :pusk:

Галиани лут на односот на Челзи
Потпретседателот на Милан, Адриано Галиани не е среќен поради начинот на кој Челзи го блокираше преминот на Бранислав Ивановиќ на Сан Сиро.

Милан сакаше да го донесе дефанзивецот на Челзи, Бранислав Ивановиќ во својот тим, но Челзи беше колеблив, не сакаше целосно да го продаде својот фудбал, па се појави опција за едногодишна позајмица. Сепак од трансферот не се случи ништо, Галиани почна да негодува незадоволен од тоа како се одвиваа работите.
"Да расчистиме, Милан нема да одлучува под ничиј притисок" - изјави Галиани.
"Без разлика дали ќе најдеме дефанзивец или ќе останеме такви какви што сме. Неста и Каладзе се подготвени, а исто така можеме да сметаме и на Малдини, Бонера и Фавали".
"Нема причина да се донесуваат избрзани одлуку, посебно кога имаме фудбалер кој можат да покријат" - вели потпретседателот на Милан.
Росоњерите се обидуваат да донесат нови и млади дефанзивци, бидејќи во последната линија од тимот се наоѓаат фудбалери во поизминати години кои се на крајот од своите кариери.

Сељак!!! :pusk:

Ако ти одговара позајмица на една година, земај го, ако не чути и гони се у пм!

Јас веќе се помирив со тоа дека Робињо нема да дојде кај нас,ама ако не дојде барем да го земеме детето од Сити Стоуриџ,мислам дека добро би ни дошло!!!

Потпретседателот на Милан, Адриано Галиани не е среќен поради начинот на кој Челзи го блокираше преминот на Бранислав Ивановиќ на Сан Сиро.

Ма немооој. :)

А колку беше коректен начинот на кој Милан го блокираше трансферот на Кака? Челзи понуди 150 милиони фунти, овие арогантно одбија. Шо ги ебам.

Напишано од fantomX

Готооовоооо....ова беше крај... цц ц ц Нема спиење ни за Сколари ни за Абрамович више...

По еден чорап на глата и цела ноќ горе долу по скалине

Јас се чудев зш ме печит ко ќе мочам, а то пошо Галијани љут им бил на Челзи. :pipi:

Е сеа заради Галијани не можеме да спиеме ние,јас цела ноќ не сум спан,за тоа дека Галијани ни бил љут..Еве сега јавно го замолувам да ми се смири,ако не ми се смири...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom