Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата dajdo
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
едвај чекам да дојде утрееее! рили кант уеит! шо мислите, колку ке тепаме?
ја викам 3-0 или 2-0.

Јас мислам дека ќе биде тешка утакмица,Портсмут секогаш биле незгодни,сега со Крауч и Кабул ќе бидат уште повеќе,но очекувам победа од 1-0 или 2-0.Лампард ќе забие утре едно голче и Анелка и завршена работа!!!

Како стои Челзи на трансфер маркетот?Имаат купено некој играч?Знам дека Пизаро е позајмен во Вердер Бремен, Бен Хајм во Манчестер Сити, Буларуж во Штутгард, Макалеле во ПСЖ слободен трансфер, а имаат нешто купено?

Го имаат продадено и Сидвел.Иначе ги купивме Босингва и Деко,и ги бараме Робињо и Стоуриџ од Манчестер Сити!!+ имаме играчи и од зимскиот преоден рок Иванович и Ди Санто!!!

Кенион вети денеска уште едно засилување во летниот преоден рок. Кое, ќе видиме во наредниве 15 дена.

Јас типувам дека ќе дајме минимум два гола, и нема да примиме ни еден. :)

За утре, ја велам 3+ (секако, наша победа). Едноставно, Сколари не е Мурињо да брани 1-0 или 2-0. (иако споменатиов го праеше то со неверојатна успешност)

Пизаро како Буларуж. Позајмица па - АУТ.

За Шевченко не знам шо го затупевте толку. Чоеко и така си тргна по женски ум, се надевам сеа жената му че му речи да се пресела во Есаде. Само за таму е.

Околу Лампард, Интер запна (овај, Мурињо). Лампард, играч шо си го засака Мурињо како тренер, нормално беше во недоумица шо да прај. И зато не извртувајте. Единствена негова изјава, или на агенто, е дека се преговара со Челзи за нов договор, Интер покажува интерес, и дека не се знае шо ќе биди. Лампард ко бил на одмор пред месец дена само рекол: Уште не знам, ќе видиме.
Значи, Лампард се ДВОУМЕШЕ шо да прај, за разлика од Робињо кој очигледно не крие шо сака (преку агенто, де).

Додека од Робињо и Кака, поточно од нивните агенти, често слушаме како нивните клиенти воопшто не се против преселба во Челзи, и останува на клубовите, т.е. Реал и Милан.
Робињо со раширени раце би го прифатил, а Кака... воопшто не размислувам, НЕ!!! :pusk:

Е ок, и за Робињо и за Лампард пишуваа дека сакаат да си заминат од Реал/Челзи! Ти викаш за Лампард лажеле дека зборел дека сака да иде, а за Робињо тврдиш дека сака да иде, и дека неговиот агент тоа го изјавува. Е ок, ајде дај ми еден клип кај што е потврдено од Робињо и неговиот агент дека сака да иде, и готово!

Bernd Schuster: Robinho is very happy at Real Madrid!

Ова е интервјуто од Шустер!

http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=821832

Задоволни? :)

НЕ. И никогаш нема да бидам задоволен од нешто што е извадено на goal.com

- Have you talked to him these past few days, during which his agent said he wasn't happy at the Club?

Yes I have and he in perfect shape. I don't meddle in the affairs of agents. The player is in perfect form, training normally. He is here to play and will therefore play. I can only value what he does for us here and he is as normal as ever, as he was during the pre-season games. He played well and was happy on the pitch, the same as during training. I haven't seen a change in his attitude.

Океј. Шустер мисли дека Робињо е среќен и сака да остане. Океј.

Двапати вика: Јас можам да оценам... Јас не сум видел... Значи, јас.

Е ок, и за Робињо и за Лампард пишуваа дека сакаат да си заминат од Реал/Челзи! Ти викаш за Лампард лажеле дека зборел дека сака да иде, а за Робињо тврдиш дека сака да иде, и дека неговиот агент тоа го изјавува. Е ок, ајде дај ми еден клип кај што е потврдено од Робињо и неговиот агент дека сака да иде, и готово!

Bernd Schuster: Robinho is very happy at Real Madrid!

Ова е интервјуто од Шустер!

http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=821832

Задоволни? :)

Неам видео, ама иам линк од изјава на Вагнер Рибеиро пренесена оц СкајСпортс, еден од најреномираните британски спортски медиуми.
http://www.skysports.com/story/0,19528,12876_3761253,00.html

Додека за Лампард глеам само како Морати вели дека Лампард сака во Интер :tapp:
http://www.skysports.com/autonomy/results/1,20720,,00.html?q=lampard%20inter&start=1

И да не заборајме, Лампард потпиша нов договор. Робињо не.
Ако потпиши и Робињо, крај на прикаската. Ако не, продолжува...:helou:

eве ги и составите:
cech
belletti----carvalho----terry------cole
essien
lampard-----ballack
deco--------------------cole
anelka

деко крило ?!?! :nesvest:

НЕ. И никогаш нема да бидам задоволен од нешто што е извадено на goal.com

Аха, значи вие сте задоволни од гол кога пишува само во аша полза? :) Ок бе, има уште 15 дена од трансфер периодов, па ќе видиме што ќе биде. Во тие 15 дена, сонувајте само за Робињо :):):)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom