Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Пизаро како Буларуж. Позајмица па - АУТ.
За Шевченко не знам шо го затупевте толку. Чоеко и така си тргна по женски ум, се надевам сеа жената му че му речи да се пресела во Есаде. Само за таму е.
Околу Лампард, Интер запна (овај, Мурињо). Лампард, играч шо си го засака Мурињо како тренер, нормално беше во недоумица шо да прај. И зато не извртувајте. Единствена негова изјава, или на агенто, е дека се преговара со Челзи за нов договор, Интер покажува интерес, и дека не се знае шо ќе биди. Лампард ко бил на одмор пред месец дена само рекол: Уште не знам, ќе видиме.
Значи, Лампард се ДВОУМЕШЕ шо да прај, за разлика од Робињо кој очигледно не крие шо сака (преку агенто, де).
Додека од Робињо и Кака, поточно од нивните агенти, често слушаме како нивните клиенти воопшто не се против преселба во Челзи, и останува на клубовите, т.е. Реал и Милан.
Робињо со раширени раце би го прифатил, а Кака... воопшто не размислувам, НЕ!!! :pusk:

?Е ок, и за Робињо и за Лампард пишуваа дека сакаат да си заминат од Реал/Челзи! Ти викаш за Лампард лажеле дека зборел дека сака да иде, а за Робињо тврдиш дека сака да иде, и дека неговиот агент тоа го изјавува. Е ок, ајде дај ми еден клип кај што е потврдено од Робињо и неговиот агент дека сака да иде, и готово!
Bernd Schuster: Robinho is very happy at Real Madrid!
Ова е интервјуто од Шустер!
http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=821832
Задоволни?![]()

НЕ. И никогаш нема да бидам задоволен од нешто што е извадено на goal.com
Ок бе, има уште 15 дена од трансфер периодов, па ќе видиме што ќе биде. Во тие 15 дена, сонувајте само за Робињо