Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата dajdo
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
i nekoj ke rece celzi imal sreka
ali kaj najde teri da sutira i anelka
ovie dvajcata koga otidija da sutiraat znaev deka ke promasat
ali toa ti e so sreka ponatamu
za dve godini povtorno u finale so nas pa podobriot neka pobedi

нијанси одлучуваа сепак честитки за прикажанато единствено жал ми е што дрогба не му ја здроби фацата на видич па да заслужеше црвен картон

Не сум фан на Челзи ама дефинитвно денеска заслужи да ја однесе титулата, но тоа ти е на крај глупи пенали- како да тие се мера за квалитет и добра игра :tapp:

Али сепак ми се исполни срцево што го промаши оној лигавион пеналот :vozbud: Како сум скокала од радост :)

И тажен е фактот што на ваквите завршници секогаш мора некој трагичар да биде :( Но еден мораше да биде. На Тери, секоја му чест и покрај се :pipi:

Се бара!!!!!!!

michel_lubos2.jpg

igrac-2085.jpg

Се бараат суштествата на сликите. Тие се најголемите олоши за кои некгаш слушнал светот. Се бараат се сторени сериозни криминални дела: напад на недложни луѓе, несовесно вршење на должноста. Познати се и како: првиот, водач на геј-мафијата во светот, и вториот како најгнасно меѓу гнасните аргентински чудовишта.
Ако имате било какви информации, контактирајте не.

Се покажа неискусвото на Аврам
Не ни требаше да го стави Анелка во вакво натпреварување, за вакви натпревари треба играчи со искуство како Шева, ама тоа е ...

Добра игра прикажавте дури и заслуживте да победите во игра, ама судијата многу во дупчеше особено Џо Кол, ништо не му досудуваше

Црвениот картон и не играше баш некоја голема улога со оглед дека се ближеше крајот...

Тери можеше да им донесе титула ама се лизна (не е он крив) :(

Повеќе среќа идната година :smir:

Мн ми е жал, али тоа е тоа.. повеќе среќа следниот пат.

Незаслужено али тоа е, Фантом утре очекувај нов аватар

Авран Грант избркан.. информацијата стигна пред 2 мин.

еве ја!!!

Од Евертон нека го зимаат одма тој е најзвер таму,немој да се заебат со Рајкард

Требаше прво да му најдат замена па потоа да го избркаат. Вака се отвара место за премногу шпекулации во врска со тренерската позиција.

Ајде честито бркање на Аврам, ако сакате ќе ви го пратиме Манчина нас не ни е потребен

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom