Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата dajdo
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
За разлика од вас, играме полесни. Играте вие со Вест Хем (го јадовте не знам кој пат по ред од нив, пази леџа) и со Виган кој се бори за опстанок... Не знам, ти си знајш колку ви е лесен. :)

За разлика од вас, играме полесни. Играте вие со Вест Хем (го јадовте не знам кој пат по ред од нив, пази леџа) и со Виган кој се бори за опстанок... Не знам, ти си знајш колку ви е лесен. :)

Челзи има за нијанса полесен распоред.

Sto mislite vecerva so loserpool so ke napravime.Jas mislam x.I posle na Stamford ke gi rusime 2 0 pozz do site fanovi na chelsea

Ја мислам дека денеска ќе биде нерешено или ќе тепа ливерпул, но дома кога ќе бидеме ќе ги тепаме и ќе одиме сигурно за да им вратиме од минатата година.:)

Да дајме гол само, и да не изгубиме (ако изгубиме воопшто) повеќе од 1 разлика.

Зашто не игра Есиен. Балак нема везе само смета

Зашто не игра Есиен. Балак нема везе само смета

Суспендиран е поради жолти картони . . . според мене Макалеле е оној што смета и мислам дека него ке го вади во второ .

Макелеле далеку повеќе направи одколку Балак. Микел место Балак според мене. И Малуда не го видов ич

ни балак ни макелеле незнам само што утна џое кол тапа е

Ахх бе,Лампард ве издупи и тој Макелеле врска нема ццц.Сепак има уште едно полувреме не треба да прави Челзи такви грешки..

lampard mi e omilen igrac.ama ne mi e jasno sto izvodese slepec i toj i makelele.malouda drvo trupec.
A Grant nema lepe veze majmun slepeci se najloso.aj ke zborime posle utakmcia

Анелка во 86 минута се става во игра... Браво Авраме, копиле едно смрдено.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom