Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата dajdo
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Да бе тешко нас сега ке не растртат:tapp:. Глупости. Без памет. Какви навивачи сте вие бе . Па и сите да се повредени нема да се губам овака. Оди на фан клуб Мидлзбро да видиш шо е оптимизам и љубов кон клубот.
so im vikas da odat,ne zasluzuvaat da pomislat na toj klub pa ne pa da vlezat vo temata,ostai gi! ja i ti posledni ke se smeeme,do godina i ronaldinho koa ke go zememe a mozebi i Kaka ako ne otide vo real,sekako on se dvoumi megju Middlsbrough i Real ama mislam deka kaj nas ke doe!

Да бе тешко нас сега ке не растртат:tapp:. Глупости. Без памет. Какви навивачи сте вие бе . Па и сите да се повредени нема да се губам овака. Оди на фан клуб Мидлзбро да видиш шо е оптимизам и љубов кон клубот.

Сандерленд би требало да го тепаме викендов, ама со Арсенал не знам шо ќе прајме...
Напаѓачи се Шевченко и Пизаро, а со нив ништо не бидува...

Викам само ќе биди тешко без Дрогба, со Шевченко и Пизаро се виде работата, друго ништо не реков.

so im vikas da odat,ne zasluzuvaat da pomislat na toj klub pa ne pa da vlezat vo temata,ostai gi! ja i ti posledni ke se smeeme,do godina i ronaldinho koa ke go zememe a mozebi i Kaka ako ne otide vo real,sekako on se dvoumi megju Middlsbrough i Real ama mislam deka kaj nas ke doe!

Најискрено не ни сакам да помислам на Мидлзбро, позаебан клуб нема. Колкумина само ја шо ги знам ги има заебано на кладилница, а башка шо не ги знам... Затоа не ми зборувајте за тиј потпросечен клуб овде:jaj:

Аха, и Роналдињо и Кака и Кристијано Роналдо и Робињо и Буфон... абе сите во Мидлзбро ќе појдат!!!
Ај не треси глупости, оти само си покажуваш колку разбираш од денешниот фудбал.:toe:

Ивајло, чедо Божје, љубовта кон клубот е една работа, а да бидеш реален друга. Јас имам бегано од часови за да го гледам Челзи или Звезда, кога Звезда водеше против Баерн, утредента ми беше дијагностицирана тахикардија. Не ми кажувај за љубов кон клубот мене. Реален сум за натпреварот со Арсенал, за разлика од тебе, што Мидлсбро твој и со Барса да игра, ќе викаш дека 3-0 ќе тепате.

Ивајло, чедо Божје, љубовта кон клубот е една работа, а да бидеш реален друга. Јас имам бегано од часови за да го гледам Челзи или Звезда, кога Звезда водеше против Баерн, утредента ми беше дијагностицирана тахикардија. Не ми кажувај за љубов кон клубот мене. Реален сум за натпреварот со Арсенал, за разлика од тебе, што Мидлсбро твој и со Барса да игра, ќе викаш дека 3-0 ќе тепате.
E aj da ne tepame so barca,posebno pa ako se igra na tvrdinata Riverside,sea barca kako so se u kriza,mislam deka puyol i milito nema da odoleat na konstantnite napadi od Mido i kompanija!!:baeh::baeh:baska imame luksuz da im ja pustime utakmicata posto oni i ronaldinho ke ni go daat!:helou:

E aj da ne tepame so barca,posebno pa ako se igra na tvrdinata Riverside,sea barca kako so se u kriza,mislam deka puyol i milito nema da odoleat na konstantnite napadi od Mido i kompanija!!:baeh::baeh:baska imame luksuz da im ja pustime utakmicata posto oni i ronaldinho ke ni go daat!:helou:

Колку само релано видување на состојбите во фудбалот...:tapp: :tapp: :tapp: :pos2: :pos2: :pos2:
Само Господ нека ти е напомош...

Инаку, Челзи води со Сандерленд, Шевченко даде гол, и то...

Колку само релано видување на состојбите во фудбалот...:tapp: :tapp: :tapp: :pos2: :pos2: :pos2:
Само Господ нека ти е напомош...

Инаку, Челзи води со Сандерленд, Шевченко даде гол, и то...
Detence milo i drago,zosto gospod da mi e napomos,pokazi si gi svoite kompleksi i frustracii od moite postovi pred site! KISS :drk::baeh:

Браво Шева супер корист имаат од тебе само кога немаат кого да стават те ставаат ...

Кој беше тој што го удре Пизаро !?

п.с. Честито победа :pozz:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom