Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата dajdo
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Кратки вести:

Тен Кате постигна договор со Ајакс за разделба и се очекува до крајот на денот да ги заврши преговорите за помошник тренер во Челзи.
http://www.chelseafc.com/page/NewsHomePage/0,,10268~1132277,00.html

Пет играчи на сините во номинација за играч на годината по ФИФА:
Чех, Тери, Есиен, Лампард и Дрогба.
http://www.chelseafc.com/page/NewsHomePage/0,,10268~1132003,00.html

Koga dojde murinjo vo chelsea bese malo ime vo fudbalot...dojde od porto koj pred toa go napravi evropski sampion...a sepak ne bese proslaven vo javnosta.. toa go napravi koga dojde vo chelsea so sto i samiot se narece specijalen mislam ako ne gresam.... Golema greska e da se bara rajkard bidejki ne znaci ako nekoj trener ima golemo ime i deka e dobar strucnjak toa go dokaza murinjo koj sega e veke proslaven vo javnosta toa e fakt..

Abe druze Murinjo bese vi chelzea napraj so napraj i go izbrkaja-to e fakt.Pa od m.p. na kraj kraeva.Jas go sakam chelzea ne Murinjo. Koj i da dojdi vo ovaj tim e dobredojden a negovite rezultati ce ja dokazat sposobnosta.Ama sepak seuste ne za Rajkard(ja nekam Barsa).

DZA definitivno imas ne razjasneti raboti... ti tocno go sakas chelsea ne murinjo ali..daj ne zaebavi..
Kolku tituli imase Chelsea zaedno vo istorijata na klubot?
A kolku imase vo tekot na najsreknite godini t.e so Murinjo?
Da ne zborime gluposti murinjo mu go pokaza vistinskiot pat na timov...mu dade timski duh... zelba za pobeda za uspeh...i kako sto toj samiot rece na mene ke se seitite samo koga ke imate poraz na domasen teren pa i ti setise na nego togas...

DZA definitivno imas ne razjasneti raboti... ti tocno go sakas chelsea ne murinjo ali..daj ne zaebavi..
Kolku tituli imase Chelsea zaedno vo istorijata na klubot?
A kolku imase vo tekot na najsreknite godini t.e so Murinjo?
Da ne zborime gluposti murinjo mu go pokaza vistinskiot pat na timov...mu dade timski duh... zelba za pobeda za uspeh...i kako sto toj samiot rece na mene ke se seitite samo koga ke imate poraz na domasen teren pa i ti setise na nego togas...

Ne be mene se mi e jasno.Chelzea ima 1 titula neznam tocno koga nakaj 50 bez Murinjo.A so e so transverot so Ballack i Shevcenko tie da ne se moja greska.I koja budala ce go prodaj Roben.Epa sega ti vidi i razjasnisi.Sakam samo da ti kazam deka nikogas nemozam da go sakam trenerot poveke od igracite.

abe kako prvo murinho ne sakase da gi dovede vo timot ballack i sheva tuku tie dojdoa po insistiranje na abramovic!!!A sega mislam deka izraelecot ke belzi uspesi so chelzi neznam zs ama taka se me tera da rasmisluvam:)Ke uspee toj covek ke vidite:)

Мурињо имаше голема, па и најважна улога во создавањето на големиот фудбалски гигант Челзи. Не сакав да си оди, првата сезона како играа само, голови, шанси, се редеа победи една по една, ама се случи тоа што се случи, и Мурињо си замина. Балак и Шевченко ја имаа главната улога во раздорот во тимот и замимувањето на Мурињо. Сега еве го и Аврам и Шевченко пак не игра. И сега? Сега Шевченко нека си бара нов клуб. Не го сакаше Мурињо, еве му го Аврам. И пак не го бидува. Сега треба да следи период на реконструкција на тимот, за жал без многу трофеи најверојатно, и да се постави класа тренер кој ќе создаде тим за победи, и да не се случи нешто слично како со Мурињо, Роман да му донесе играчи кои се по негоф ќеф, ама не и на тренрот.

Затоа, би рекол дека Мурињо е најдобриот тренер, менаџер и занимлив човек кој го имал Челзи и воопшто Премиер Лигата. За жал, неговото помина, фала му за се што направи, а направи многу за Челзи. Сега со нов тренер кон нови успеси.

Конечно и официјално!!!
Хенк Тен Кате е нов асистент на Аврам Грант.
http://www.chelseafc.com/page/NewsHomePage/0,,10268~1132958,00.html

abe kako prvo murinho ne sakase da gi dovede vo timot ballack i sheva tuku tie dojdoa po insistiranje na abramovic!!!A sega mislam deka izraelecot ke belzi uspesi so chelzi neznam zs ama taka se me tera da rasmisluvam:)Ke uspee toj covek ke vidite:)

Daj boze ama sepak ne veruvam deka ce ostani uste dolgo vo Chelzea.Vo eden bugarski vesnik(7 dni sport)Abramovic veli deka Murinjo e kako vecera na negovoto meni ako saka go menuva. I sega ako ne go kupese Abramovic Chelzea i site tie perfektni igraci so ce bese so Chelzea?????.Cestitki za Murinjo za dobrite rezultati so Chelzea ama to e to.A za Chelzea uveren sum deka ce bidi sampion godinava .pozzz

Daj boze ama sepak ne veruvam deka ce ostani uste dolgo vo Chelzea.Vo eden bugarski vesnik(7 dni sport)Abramovic veli deka Murinjo e kako vecera na negovoto meni ako saka go menuva. I sega ako ne go kupese Abramovic Chelzea i site tie perfektni igraci so ce bese so Chelzea?????.Cestitki za Murinjo za dobrite rezultati so Chelzea ama to e to.A za Chelzea uveren sum deka ce bidi sampion godinava .pozzz

Во Премиер Лига не верувам, ама за ЛШ имаме и добри шанси за успех и со малку среќа од втор план да се совладаат фаворизираните Милан, Интер, Барселона, итн, итн...:vozbud:

Овој новиот асистент Тен Кате пацер е или не?

Мислам дека чоекот не го бива, се надевам дека грешам.

jas mislam deka go biva zs mn dobro mu pomagase na rajkard,bes nego slabo mu odi na rajkard:)

Да се надеваме на добри резултати само мислам дека не му треба асистент на Аврам туку на Абрамович и тоа уште пред 1-2 години му требаше за да го советува што да прави а не да троши пари без потреба(за Балак и за Шева станува збор).

Celzi ke propadne so zaminuvanjeto na Murinjo igracite ke mu izbegat na celzi i ovaa godina na 5,6 mesto ke bide
Bez Roben se nisto

Овој новиот асистент Тен Кате пацер е или не?
Мислам дека чоекот не го бива, се надевам дека грешам.
Еден од најзаслужните за успесите на Барселона пред 2-3 години, као помошник на Рајкард.

Да се надеваме на добри резултати само мислам дека не му треба асистент на Аврам туку на Абрамович и тоа уште пред 1-2 години му требаше за да го советува што да прави а не да троши пари без потреба(за Балак и за Шева станува збор).
Точно. Советник на Абрамовиќ за барем основни познавања од фудбал да го научи.

Celzi ke propadne so zaminuvanjeto na Murinjo igracite ke mu izbegat na celzi i ovaa godina na 5,6 mesto ke bide
Bez Roben se nisto
Период на реконструкција на тимот. Ќе се најдат нови, помлади. Тука се Сахар, Синклер... Дрогба веќе влегува во 30ката, Есиен не е толку стар, и штета ако си замини, ама тоа е.... Мислам и Арсенал беше во период на подмладување и создавање тим за страв и третет кај противниците, нели?:wink:

Абе се ќе си дојде на свое место само треба да помине некое време.
Сега треба да се форсираат помладите играчи желни за игра и успеси а не постарите кои играат фудбал за пари.Дури тогаш кога фудбалот ќе се игра со желба, а не за пари се ќе биде во ред.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom