Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата dajdo
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
:star:Вечерва ПОБЕДА на Челси без примен гол

П.С. Тепаме ли вечер бе :vozbud:

Мислам дека имаме блага предност т.е. дека сме фаворити, само зависи од тоа што состави ќе извадат тренериве... Карло пак со најјак ќе игра изгледа, ама Леонардо :raz:
Само нека има голови и добар фудбал :vozbud:

Додека се Есиен и Лампард во тимот, тешко дека тој ке го има главниот збор, освен ако овие 2ца не добијат малку подруги улоги:toe:
П.С. Тепаме ли вечер бе :vozbud:

Лампард оди напаѓачки ориентиран везиста (АМ), па и полушпиц. Есиен игра сегде на средината, ама плејмејкер е нешто сосема друго, нема врска со овие двајца. Балак ќе одмора малку повеќе, понекогаш и Малуда.
Вака ебаго....
-----------напаѓач 1-------------напаѓач 2-------------
-----------------------Лампард-------------------------
------------------------(Деко)--------------------------
--------Балак---------- Микел---------------Есиен-----
-------(Малуда)--------(Деко)--------------(Балак)----
------ (Жирков)--------(Балак)---------------(Џо)------

Вака изгледа дека Микел и натаму е последен везен, ама на терен работата е „малку“ поинаква. Со овие сите играчи, комбинации колку сакаш. Сколари не беше расположен за комбинирање, само по дифолт одеше, ама Анчелоти не е баш таков. Формацијава лесно ќе оди и до 4-3-3 ако има потреба некогаш, со оглед на тоа дека досега така игравме.

се надевам жирков дека ќе игра, да видам шо играч е. го погледав даниел со интер и очекувам сезонава да даде најмалку 10 гола. ми стои дека е одличен играч

Формацијава е 4-1-2-1-2, компјутерцијава е успан, тешко се провикнува на САД изгледа. :icon_mrgr
Чех не ми е јасно зошто игра стално, па и Лампард. Другово горе-дуло е в ред, макар шо Белети ми боди очи.

img.283311_t.jpg

chelwat_04_516x350_27440a.jpg

Поздрав до Миланезите, се читаме сабајле. :)

Јак Ањелка по по по, ќе им шибне гол на пензионериве:helou:

Milan: Kalac :je:, Zambrotta, Nesta, Boriello, Oddo, Silva, Pirlo, Seedorf, Flamini, Pato, Ronaldinho.

Овај линков стално ја има Chelsea TV? Или да не знајш кај ја има на интернетов телевизијава да се гледа? Имав еден линк, ама не функционира појќе. :toe:

Јак Ањелка по по по, ќе им шибне гол на пензионериве:helou:

:pos2: Јаааааккк!!!

Овај линков стално ја има Chelsea TV? Или да не знајш кај ја има на интернетов телевизијава да се гледа? Имав еден линк, ама не функционира појќе. :toe:

Не,линков е само за натпреваров со Милан.Знам дека порано ја имаше на интернет ама тогаш сеуште не беше кодирана на сателитска.Сега можеш да ја следиш само доколку имаш Дримбокс со кардшеринг на Скај Англија и на Арт 5 на Хот Бирд сателитот.позз

Мој совет ви е да гледате на Justin.tv (некни со Интер имаше пренос од Челзи ТВ) а на Adthe.net ми сецкаше и глас и слика и се...

ајде уше неколку минути :vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom