Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата dajdo
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ќе игра де....ама „олеснет“ за две недлени плати. :toe:

Chelsea will line-up in a 4-3-3 formation as follows:
1 Petr Cech
17 José Bosingwa
33 Alex
26 John Terry (c)
3 Ashley Cole
13 Michael Ballack
12 John Mikel Obi
8 Frank Lampard
21 Salomon Kalou
11 Didier Drogba
15 Florent Malouda
Substitutes: 40 Hilario, 35 Juliano Belletti, 42 Michael Mancienne, 6 Ricardo Carvalho, 5 Michael Essien, 18 Ricardo Quaresma, 9 Franco Di Santo.

Куарезма ми изгелдаше желен за игра ко влезе против Портсмут, па така денеска требаше место Калу да игра, можда и Мансиен можело место Оби. Од Бане Иванович (не)официјално можиме да се простиме.

Фала.... Се надевам на добар натпревар

Добро бе што се заљубе овај Хидинг во Малуда.Па Кварезма е 100 пати подобар од него

Има и на ЕРА го даваат

Добро бе што се заљубе овај Хидинг во Малуда.Па Кварезма е 100 пати подобар од него

Има и на ЕРА го даваат

Не го форсира Кварезма зашто е играч на Интер. Затоа му дава последна шанса на Малуда. Ако не ја оправда ќе седи на клупа и ќе игра Кварезма.

аоаоаоао овој дрогба му ја пукната главата на овој од ковентри:pos2:за малце уфффф:vozbud:

Не го форсира Кварезма зашто е играч на Интер. Затоа му дава последна шанса на Малуда. Ако не ја оправда ќе седи на клупа и ќе игра Кварезма.

а кварезма не ли е позајмен до летото со можност летото да го откупат од интер?

Мислев дека ќе калкулира малку со составот дека во вторник играме Лига на Шампиони, ама гледам играме со најсилните. Се надевам дека Есиен ќе влезе малку, да го видиме по долго време.
И гоооооооооол во меѓувреме. Браво.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom