Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата dajdo
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ја мислам дека ќе биде добар,и ќе помогне колку-толку.А за на лето можеме да му го вратиме на Интер!

Штета, нема да игра против Роналдо, освен ако на крајот не остане кај вас:wink:

Не треба кај нас да остане до крај.Ќе го земеме Капел ние и готово.

wooow људи од каде ова бе?!? :) кога сме го барале оваа зима? браво браво, ај честито. Уште не можам да поверувам ејј... ај нека му е со срека и нека игра најдоброо! :) денес ми е некако срекен денот, сега уште посрекен-вечер нема спиење! :vozbud:
се надевам дека Кварезма ке ја добие седмичката! :pipi:

подобро рикадро ако се врати во топ форма да остане во челзи него капел да го земеме:toe:

Е вака треба да се купуваат играчи,без некоја поголема фама.Тивко како со Босингва и Деко,а не со Робињо кренавме галама и не заеба на крај.

Со среќа да ни е Рикардо, и ако даде Господ да го земеме со перманентен договор на крајот на сезоната. Перфектно ни дојде, ко кец на десетка, по повредата на Џо Кол. :vozbud::vozbud:

Иначе, Босингва се извинил и нема да биде казнет, а Лампард утре (вторник) е на сослушување кај дисциплинската комисија од FA, каде ќе бара да биде поништен картонот.

Честито нека вие Кваресма...Сигурен сум дека одлично ќе се снајде и од налето да ви биде нов играч.

Ја баш и не сакам да остане до крај Кварезма,некако не ми е по чејфот,ама како и да е јак играч е!

само да се вклопи рикардо и топ ја сакам да остане и уште банзема на лето и растур наредна сезона:salut:

само да се вклопи рикардо и топ ја сакам да остане и уште банзема на лето и растур наредна сезона:salut:
Se otkaza od ovaa sezona? Zosto da ne pravat rastur i ovaa? Ima uste mnogu vreme do krajot iako Manchester izgleda daleku vo momentov.

Аииии! Ај со среќа ново засилување! Осеќам ќе се здиви Кварезма у Челзи, му одговара него таков фудбал. Уште кога замина во Интер реков дека не му одговара италијански фудбал на него, и еве го докажа тоа дека неможе да се снајде у Италија. Ви фалеше ваков играч, сега ќе видат сите колку навистина вреди Кварезма. Честито уште еднаш, и со среќа нека му е :smir:

Ооооо,Кваресма ај со среќа јак фудбалер зедовме,јас мислев дека ништо зимава нема да купиме:helou:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom