Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата dajdo
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Фала, добро ве најдов! Се сложувам со тоа дека неможе вечно да губи, но мислам дека шансата треба да ја бара во натпреварот после Челзи. Не дека навивам за Челзи, мислам дека Манчестер Јунајтед без Роналдо (го мразам) не е истиот клуб. Сега се враќа, но нема да биде во форма против нас.

Ќе видиме,вчера изигра солидно против Виљареал,али не треба да се плашиме имаме најака одбрана.Босингва,Кол,Карваљо и Капитенот Џон Тери,така да Роналдо не верувам дека ќе добие простор да игра.Позз

Да, да, се радувам што конечно имаме добар десен бек, сега цела одбрамбена линија ни е топ. Криво ми е за Есиен што се повреди. Но, многу сме јаки, сезонава е наша.

Би требало да тепате,Манчестер се малце демотивирани некако!Но тешко ќе биде!Ристе поздрав:smir:ме знаеш

И јас сум за Челзи на оваа утакмица,нека го крка Манчестер,сакам 3:0 да бидит за Челзи :vozbud:

Јунајтед без Роналдо се никој и ништо , со натпреварот сношти тоа и го докажаа. А со нас и ке го потврдат. Ке биде голема победа:toe:
Не се никој и ништо, да не се лажеме. Само не се ни тим за највисоки дострели, туку просечен премиерлигаш.

http://www.eatsleepsport.com/chelsea/spanish-giants-keen-kalou-787986.html

Барса со шокантна понуда кон Челси за Калу?:tapp:Ако го дадеме не сме арни...

Иначе доста со тие постови ќе ве здробиме,ќе видите во недела ова она,се ќе покаже времето и недела кај 5 сат ќе праиме муабет во врска со утакмицата!!
Абе која понуда? :) Сеа заврши преодниов рок.
А ти шо очекуваше по изјава на Калу дека че размисли за понатамошната кариера? Мора „медиумите“ да работа нешто ебаго...
Од 15 декември па натаму прфаќам секакви информации за траансфери in/out околу Челзи. Дотогаш...:tv:

Да се осврнам на Јунајтед...
Фергусон не бил сигурен дали Роналдо че игра. Фергусон не верувал дека Берба че заигра в недела...
ЛАГА ДО ЛАГА!
И Бербатов и Роналдо че играат в недела. Еднио од почеток, другио че влези во второ. А не ме чуди и двајцата во прва постава да заиграат, иако ова е поневеројатно. Ова е „мачкање очи“ на противникот од прекаленио Фергусон.

Ама од друга страна, и Сколари е доста калено бате => 60 години од кои 20 неверојатна тренерска кариера, и не верувам дека че наседни на ваквите трикој на Фергусон.

Засега...толку.

Да, да. И јас очекувам и Бербатов и Роналдо да играат од почеток. Многу очигледно е тоа што го прави Ферги. Но, Манчестер ќе биде во шок ако биде поразен и од нас. Од шест натпревари ќе имаат три порази, две нерешени (и тоа на домашен терен) и само една минимална победа.

http://www.24fudbal.com.mk/Default....-40b6-a9df-3b7083c82fcf&ln=3&typeBack=default

Не верувам дека ќе биде аут 5 месеци,мислам помалку дека ќе биде,али најбитно е да се опорави и да се врати во старата препознатлива форма!!

Иначе Реј Вилкинс е новиот асистент тренер на Челси!!!Се надевам дека достојно ќе го замени Кларк:vozbud:

http://www.24fudbal.com.mk/Default....-40b6-a9df-3b7083c82fcf&ln=3&typeBack=default

Не верувам дека ќе биде аут 5 месеци,мислам помалку дека ќе биде,али најбитно е да се опорави и да се врати во старата препознатлива форма!!

Иначе Реј Вилкинс е новиот асистент тренер на Челси!!!Се надевам дека достојно ќе го замени Кларк:vozbud:

Есиен го очекувам назад во јануари, за 3 и нешто месеци.

Инаку, кај го најдоја Вилкинс ебаго? Јака кариера имал ко шо видов... Вампир! :)

101_ray_280x390_393588a.jpg

...уствари мора да парираме на „Дракуловци“ за две недели во секој поглед за да не „ни ја исцицат крвта“ како шо ја „усмртија Римската волчица“. :pipi:

Вилкинс бил ми се чини играч на Челси,а иначе бил и голем познавач на Англискиот фудбал,и на Сколари веднаш му се бендисал.Знае Сколари што зема:wink:

Овај бил асистент и на Вијали пред десет години... Зато реков од кај никна инаку овај.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom