- Член од
- 26 август 2008
- Мислења
- 807
- Поени од реакции
- 623
Пола состав треба/ќе си оди. Игравме со 5/6 играчи што веќе се договорени со други клубови. ВТФ?
Лестер: 2 шута, 1 во гол, 1 гол.
Челзи: 20 шута, 7 во гол. 1 гол.
Хех
Пак ќе кажам, Џејмс е звер.
Пулишиќ не знам зошто е форсиран толку? Исто како што на времето Вилијан беше форсиран. Кој знае што прават зад врати па да мора да играат.
Имаме 4 играчи што се веќе договорени (Алонсо, Рудигер, Азпи и Кристијансен), имаме 2 играчи што се 90% договорени (Жоржињо и Зиех) и имаме 2 играчи што Најверојатно ќе пробаат да си одат (Лукаку и Вернер), а и Канте ми стои дека ќе си иде.
Имаме потенцијално 9 играчи од прв состав што нема да ги гледаме наредната сезона.
Ќе ми е жал само за Вернер и Канте ако си одат + за Азпи исто, ама нема веќе место за него, паднат е максимум.
Лестер: 2 шута, 1 во гол, 1 гол.
Челзи: 20 шута, 7 во гол. 1 гол.
Хех
Пак ќе кажам, Џејмс е звер.
Пулишиќ не знам зошто е форсиран толку? Исто како што на времето Вилијан беше форсиран. Кој знае што прават зад врати па да мора да играат.
Имаме 4 играчи што се веќе договорени (Алонсо, Рудигер, Азпи и Кристијансен), имаме 2 играчи што се 90% договорени (Жоржињо и Зиех) и имаме 2 играчи што Најверојатно ќе пробаат да си одат (Лукаку и Вернер), а и Канте ми стои дека ќе си иде.
Имаме потенцијално 9 играчи од прв состав што нема да ги гледаме наредната сезона.