- Член од
- 18 јуни 2017
- Мислења
- 387
- Поени од реакции
- 265
Nekoj link da ima od prijatelskata deneska?
- YouTube
Enjoy the videos and music that you love, upload original content and share it all with friends, family and the world on YouTube.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Nekoj link da ima od prijatelskata deneska?
Би требало денес или утре. Освен ако не не поебе некако, како Меси шо го поебаа.Овој Лукаку ќе потпише ли конечно со Челзи?
Голема грешка е трансферот на Лукаку. Па уште за таа сума. Во Серија А се истакна пошто реално се игра поспор фудбал од Англија, а и дефанзивците се стандард 30+ во години.
Ако почне да промашува, има да го изедат медиумите и притисокот. Слично како во Јунајтед.Во италија барем поумерено е во тој поглед околу медиумите.
Прв допир има катастрофален.
Лично мислење, се надевам ќе бидам демантиран. Боље да му се дадеше шанса на Абрахам па ако не наредно лето да се бркаше друг шпиц.
Мене лична желба ми беше Кејн…
Али тоа е. Сезонава очекувам доста постабилни натпревари од Пулишиќ, Зијеш и Венер. Тие треба да ни бидат засилувањата сезонава, после минатата сезона каде што беа во никаква форма.
Зијеш добро почна, лошо што се повреди во Супер купов. Не ни проверив колку му е сериозна повредата.
Не реков дека знам.Абе, ќе видиме, од кај знаеш? Баш е во прајмот. Не суди пред време. И не верувам дека во Италија поумерен е во тој поглед околу медиумите.
Абе каков Абрахам, нека иде на позајмица, Лукаку го бирам у секое време пред Абрахам. А и немавме напред некои многу опции. Си отиде и Жиру. Мораше да се земе некој, во моментов Лукаку е најидеален од тоа шо ги имаше на пазарот.
Ќе видиме, има време, јас мислам дека ќе експлодира Лукаку.