Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Хм прво да ги поминеме Реал во Среда па после ќе ја мислат за финале.mnogu razlicna igra imaat dvete ekipi koi igraat vecerva vo sporedba so Real. Ke bide tesko finaleto protiv PSG
Да, да, после си се поправив дека сепак мораше за Томори, ама муабетот ми е за општо, дека генерално се оставаме у вакви ситуации. Би сакал да се врати следна сезона сепак Томори, Рудигер не е некоја светска класа играч, Силва е стар, Зума и Кристенсен се нестабилни..ќе се најде уште Томори на ова.@dragonsky Не заборавај дека Лампард ја почна сезоната со систем во кој има 2, а не 3 централни дефанзивци и притоа Силва, Рудигер, Кристенсен и Зума беа опциите. Во новиот систем има плус една опција (Азпи), со тоа што он еве покрива и на десен винг-бек во неколку утакмици.
И ја мислам Азпи е бољи во оваа позиција, а и не само тоа, туку и Рис е бољи на таа позиција од Азпи, би реколЕптен ќе не пресече ова со Рудигер, со Реал се надевам дека Рис ќе оди десно, а Азпи на стопер со Силва и Кристенсен. Барем Ковачиќ да се врати за среда, со Фулам би прегурале надежно.
Добра вест е ова за Рудигер ако не е озбилнаПовеќе е проблем повредата на Ковачич. Се надевам ќе му даде шанса на Били затоа што секако е доволно добар за да игра против Фулам. А Ковачич и Канте да ги поделат минутите 60/30. Позади Зума и Кристенсен секако ќе играат, а Џејмс може да игра како третиот. Исто и Емерсон го играше неколку пати во одбрана. Има опции.
Иначе за Рудигер дополнително после потврди дека на лицето имал некој проблем, кога го удрија при крај, па најверојатно против Реал ќе игра со заштитна маска, а против Фулам секако планирале да го одморат.
Па пишав во постот дека еден од Џејмс или Емерсон може да игра заедно со Зума и КристенсенДобра вест е ова за Рудигер ако не е озбилна
Дали ова значи дека Силва ќе игра и против Фулам?
Ама до душа, ако не е Силва онда би бил Азпи..тоа е, ќе мора еден од нив да изигра три меча по ред
Може, ама не верувам, мислам ќе игра Азпи ваљда у дефанзива, а Џејмс ваљда ќе игра на местото на Азпи.Па пишав во постот дека еден од Џејмс или Емерсон може да игра заедно со Зума и Кристенсен![]()