Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
abe mnogu igraci od prosek stana nesto od koga dojde TuchelОд колку саат е ждребката ?
Иначе Рудигер од просек , стана играчиште да не ти се верува
currently my favorite ми е![]()
sakam Emerson da dobiva povek minuti ne sum golem fan na Chilwell a Alonso nekako mi e fizicki npodgotven za 90 minabe mnogu igraci od prosek stana nesto od koga dojde Tuchel
ТОООООООООООООООООООООООО
Презадоволен сум со ждребот, буквално најдоброто можно сценарио ни се падна
Нема што да се збори, отпуштање на тренер во среде сезона е патот до успехот, ви го најавив ова уште во декември/јануари, ќе се повтори (се надевам) приказната со Аврам и Ди Матео
Пре-пре-презадоволен
Мора Порто да се помине, а нема да биде ептен лесно фала богу.
Со Реал-Ливерпул...топ, двете екипи ги ставив во ист кош, екипи против кои би биле 50-50 шансите
топ, топ, топ...
топ!
lani Tuchel izgubi vo finale ama godinava negova e level pogore otvoren ni e pato do finale 
Аааа еве јас сега гледам дека постои постов:Ништо не е готово дур Џони не се појави да каже дека овој Порто е за класа подобар од овој Челзи и дека десет утакмици да играат во девет ќе победи Порто
Ќе испаднете не знам зошто се радуваш.

www.forbes.com

Емерсон, Гилмор, Тино, ама сигурно нема да ги игра може само на клупа да бидат. Нека ги пратат на loan Гилмор и Тино а Емерсон нека остане добро е да има конкуренција.Одиме во 1/2 финале?
Што тим очекуваме?
Ваљда Кепа, Жоргињо, Маунт, Чилвел, Одои, Жиру, Пулишиќ би биле прв тим водејќи се од тоа кој играше а кој не играше со Атлетико?
Тами ваљда нема да се брза одма во прв тим.