Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Далеку е од тоа.Од трансфер битка на Челзи и Баерн Минхен, дечкото е тргнат накај Челзи Резерви или Баерн Минхен II.
Не се неколку, има играно во 25 натпревари сезонава. Кога се врати зареди асистенции во три натпревари по ред. После почна со бледи изданија, ама самиот си призна дека уште игра со ментален блок од повредата, што е целосно разбирливо. И видливо беше дека почна да се опушта на последните неколку натпревари каде што почна да игра многу подобро. Но после имаше повторно проблем со повреда. Како и да е, нормално е тоа после таква сериозна повреда, а овие тренинг повреди со Џејмс што ги имаа се нормални повреди кои те тргаат од тренинг 2-3 дена. Еве од денес двајцата се вратени на целосен тренинг веќе. Посебно сега кога ќе играат секој трет ден, сигурно ќе ги има многу вакви. Може да почнеме да се грижиме за Одои ако и наредна сезона цело време се мачи со повреди.Одои не е повеќе истиот после повредата, тие неколку утакмици што гу одигра сезонава ама баш со ништо не ме убеди дека може да се рачуна на него, плус ете го пак влече некоја повреда.
Страв ми е да не биде истото и со Лофтус ми се чини дека тука некаде по број на месеци отсуствуваа...
Кога сме кај повреди има ли нешто за Пулишиќ ќе биде ли фит?