Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Повеќе сакав Пјанич ама и овој е супер засилување.

Различен тип играчи се. Но купувањето на Раџа, не мора да значи и откажување од Пјаниќ. Барем се надеваме де.

Различен тип играчи се. Но купувањето на Раџа, не мора да значи и откажување од Пјаниќ. Барем се надеваме де.
Знам, знам дека се ама мислам дека нема шанси да ни ги дадат и двајцата.

Со оглед на тоа дека и Де Роси и Тоти им се за во пензија, тешко дека ке ги продадат и двајцата. ј

Team to play Swansea: Begovic; Azpilicueta, Miazga, Ivanovic (c), Baba Rahman; Mikel, Fabregas; Pedro, Loftus-Cheek, Oscar; Pato

Chelsea subs today: Courtois, Aina, Kenedy, Colkett, Palmer, Traore, Falcao

Па добро е,шанса за Миазга,Баба, Лофтус и Пато. Едино Кенеди можеше на место Оскар лево крило а Педро десно.

Во второ и Фалкао нека влезе да го видиме малце :D

Тимов е комедии...овие се играчи што у главном порано играа за екипи од рангот на Вест Хем..

некој да ми кажеше дека вакви фаци ќе бидат прв тим во Премиер лигашки меч пред пар години ќе му речев.....дека и не сум премногу изненаден.

Ајде се надевам ќе тепаме, со Вила изиграа добро фациве, да се надеваме ќе му тргне на Пато пак

Педро не постои а Оскар е најглупиот играч у моменталнава екипа.
НЕМОЖАМ ДА ГИ ГЛЕДАМ

Кај ги наоѓаме овие море од брод ќе промашат

Нека ме потпише Конте летово да му ги водам подготовкиве, прв месец има да трчаат како коњи и ќе учиме како да подаваме топки на мал простор и како се прима топка, неможам да сфатам како фудбалер професионален како Оскар не сфаќа дека кога некој му подава топка треба да појде накај топка а не да се враќа назад, настрана што секоја топка што ја губи.
А втор месец по жар ќе одат племето нивно неписмено.

Многу сме јаки еј. Тимов. Доминација. Мило ми е што Кенеди, Педро и Фалкао ни ја водат играта, тоа се тие играчи за големи мечеви а не таму некои си Де Брајне,Лукаку scrubs..

Здравје догодина да го продадеме и Траоре и уште 10ина други играчи и на нвино место да донесеме некои од Афричка лига што не знаат ни јазик ни ништо па кој знае можеби топ4 ќе бидеме.

Се надевам Конте носи победнички менталитет со него. Пошто тимов е срање, јака му душа на човекот како ќе се нервира цела сезона...се надевам знае што прави, ја на негово место не би се нафатил сериозно за ова..

Ајде...со Донев напред ќе биде ваљда.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom