Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Чекајте, официјално ова?

Епа мамицата да ви ја изнаебам, Еменало жилети да сереш!
Имаше бар уште една сезона во него, нека игра повремено, нека биде тука да го подучува Зума кој има неверојатен потенцијал и со добар ментор како Тери може многу да постигне.

Во ФА Куп со Сити.

Не сум упатена толку, шо е работата со Еменало ?
Шо фактор има тој за трансферите ?[DOUBLEPOST=1454270993][/DOUBLEPOST]И заборајв да пишам, за две недели играме ЛШ со Псж имаат доста повредени играчи посебно во одбраната, ќе бидат спремни за со нас неколку ама не вервам да се доволно фит, Тиаго Силва, Давид Луиз, Ван Дер Вил, Пасторе, Курзава и уште некој имаше не ми текнува кој.
Како и да е во страшна форма се, немат кикс посебно на домашен терен со Реал последно, згуснат распоред имат, Бланк ги прегоре играчите.

Значи по стоти пат ќе пишам за Еменало.
Еменало беше главен на скаутите пред да дојде на оваа позиција, тој беше главен во посредување трансфери на млади играчи и одговорен за проектот со младите. Кога дојде на новава позиција како спортски директор има апсолутна слобода во бирање на играчи за трансфер или продажба, заедно со Управата они го диктираат трансфер маркетот на Челзи ама на крај краева он го има главниот збор, за ова Мурињо неколку пати има иницирано преку изјави мада одамна е јасно. Е затоа го мразам, по која логика Иванович добива продолжение ама не и Тери?
Од одлукиве на управава ми се сере и полека но сигурно го замразувам клубот ради кој почнав фудбал да гледам ебаго, срам на срамови сме како работат како клуб и каков третман добиваат легенди и млади играчи во овој усерен клуб, и се заради овие амеби во Управа како овој сако и дукс комбинација црнец од гето да му се изнаебам кељавата глава.

Не сметав дека тој Еменало е некој си фактор во раководството на Челси, но после смената на Мурињо и неговите ставови за Еменало, исто така и на Анчелоти кој го сметам за доста мирен тренер и кул лик дека имал проблеми и несогласувања со Еменало може да се заклучи дека Еменало има доста битна улога во раководството и во деј ту деј работата на клубот.

После ова, не ми ни чудна оваа одлука поврзана со Тери.
Bussines as usual е очигледната политика на раководството,треба да се навикнеме.

За Еменало критерим за тренер се Бенитез, или слични лопатари кои би биле лимитирани во трансфер политиката на клубот.

Во блиска иднина не гледам како би се решиле од канцерот Еменало.

И газдата не ни е баш цвеќе за мирисање, посебно кога се работи за пари и бизнис, го сака клубот не викам не, скоро секој натпревар се радва како мало дете кога ќе дадат гол ама тежок коштаплер е да знајте.

Abe epten galama dignavte moze spekuliraat portalive.Kraj kraeva mora veke Teri da bide zamenet nemoze vecno da go cuvame.Se sekavam pred nekolku sezoni site baravte kako treba da si odi.Spored mene lani trebase Teri i taka osvoi liga.Poleka poleka ke pocneme so mladi igraci da igrame i da sozdavame generacija za idni sezoni.

Иванович нов капитен? Јас би го стаил Фабрегас..[DOUBLEPOST=1454281257][/DOUBLEPOST]
Не сум упатена толку, шо е работата со Еменало ?
Шо фактор има тој за трансферите ?
Нема некоја работа.. Челси нема класичен извршен директор после Рон Гурлеј кој ќе менаџира директно трансфери, моментално од бордот задолжена за трансфер менаџментот меѓу другите е Марина Грановскаја..

Последно уредено:
Па го бива за капитен Бане, има авторитет над играчите и со најмногу изиграни натпревари е мислам, тука со Кејхил се.
Каков Фабрегас, до некни маме ни ебаваше сега капитен да го клајме, нема да биди фер спрема Бане и Кејхил.
Матич ми е измислен за капитен, уште во форма да се врати и да шефува на терен ќе биди топ (y)[DOUBLEPOST=1454281591][/DOUBLEPOST]
Иванович нов капитен? Јас би го стаил Фабрегас..[DOUBLEPOST=1454281257][/DOUBLEPOST]
Нема некоја работа.. Челси нема класичен извршен директор после Рон Гурлеј кој ќе менаџира директно трансфери, моментално од бордот задолжена за трансфер менаџментот меѓу другите е Марина Грановскаја..
Та роспијата сите работи ги прај, Тери на бегање добар :sekcza: да му удри и мирнода спиеме сите, да му наплати за сите маки шо ги доживеавме до сега. :D

Тоа е таа комбинација снова. Црнчуга из пичке материне, кој као мал од облека носел само кожа од бизон околу струк, па сеа да надокнади става сако изнад дуксот. Оваа другата е пичока, која уместо се мрзне на тротар на минус 20 степена се грее на милионите Абрамович. Судено ни е да пропаѓа клубов

Чудна констатација.[DOUBLEPOST=1454286655][/DOUBLEPOST]

Немал некоја работа бе, копачките им ги чистел после тренинг.

Чудна констатација.
Сакаш да кажеш, дека довчерашниот полу-асистент во Челси е денеска главен играч и decision-maker во управата на Челси?
Знам дека си барате villain во нередов што се дешава, ама знаете дека постои сопственички кор, па одбор/борд на директори итн.. и одлуките клубот ги прави по тој распоред?

Абе вие до утре расправајте се кој фактор го има Еменало за трансфери, та тој, та Марина, исти ку.ац, факт е дека лоши луѓе го водат клубот и то е то.
Нас како симпатизери на овај клуб( ќе речам симпатизери оти навивачи не сме, не живејме Лондон и 2-3 се бројат на прсти шо имат изгледано максимум еден натпревар во живо) то не не засега, има кој да му ја мисли за то, одбори, управа итн. нека му ја мисли Роман за то.
Битно играчите шо ги имаме да се вратат во стара форма и конечно да гледаме фудбал со ќеф, имаме екипиште за во ПЛ во споредба со другите топ 4 екипи, со исклучок Сити. Ова сезона ојде во неповрат, џабе се карате, да си освоиме ФА куп, во ЛШ колку можат нека се држат и за наредна сезона да се наредат коцките.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom