Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Поентата на муабетот со Кенеди ми е дека во Челзи нема простор за равој на млади играчи бидејќи Челзи не е Волзбург, Бенфика, Валенсија, Евертон.
На Челзи му треба играч кога ќе влезе во игра веднаш да го промени текот на натпреварот во спротивно ќе губи бодови а бодови чинат титули, а Челзи го интересираат титули во спротивно сезоната ќе биде не успешна.

Матич да не имаше константна минутажа во Бенфика ќе завршеше како Мекехрен.

Го гледав со Кп, провери неколку страници наназад и самиот го пофалив, не мора да ме потсетуваш со видео.
Кога влезе веднаш го промени темпото на играта, направи неколку добри шанси, поради тоа си доби шанса пред Вилиан за сметка на Педро, ама беше ужасен и Челзи го чинеа поени.
Да беше некој од Гриезман, Ројс, Иско ќе покажаа многу повеќе можеби Челзи ќе победеше, но Челзи таквиот трансфер ќе го чинеше 60 мил, а Кенеди и Траоре ќе одеа на позајмица во Витезе, а фудбалската јавност ќе вртеше муабети како во Челзи не се дава шанса на млади играчи и Челзи уништува таленти.

А факт е дека таленти на Челзи не можат да му донесат премиер лига.

Фабрегас, Хазард, Иванович не играат веќе професионално веќе од почеток на сезона тоа го знаеме сите. Впрочем Фабрегас и Хазард не играат од март месец па наваму но лошата форма се заталашка со тоа што Челзи освои титула.

Си зедоа премногу слобода дека се недопирливи во Челси затоа што нема кој да ги смени затоа си прават така

Па ќе ги чува за Арсенал а баш би сакал да игра со ова екипа против нив[DOUBLEPOST=1442351142][/DOUBLEPOST]Осеќам дека ќе згазиме утре ама не знам што да мислам за Сабота со Арсенал...
Сакам да се надевам на победа ама после првите 4 кола може само да се надевам а не и да очекувам како порано кога игравме против Арсенал...

Последно уредено:
Вечер очекувам на овие да им ја наполниме мрежата до врв, се помалку од 5 гола не признавам.

Обавезно шанса за Баба, Лофтус, Кенеди па може и за Траоре.
Коста не би го чепал од првата минута, чисто да остане во гол ритам за Арсенал, последниот половина час обавезно да е резервиран за Реми.

Бегович, Аспи, Кехил, Зума, Баба, Матич, Лофтус, Оскар, Педро, Кенеди/Траоре, Коста.

Ja ke sum sreken i so minimalna pobeda so ogled deka Makabi ke igraat bunker so 5 u odbrana. Slavisa Jokanovic im e trener, da ne se cudite posle. Nerealni se ocekuvanja za polnenje mreza so ogled na okolnostite. Sakam dobra partija od Baba Rahman i Azpi desno.

Абе ќе ги згазиме овие мене повеќе мислите ми се на мечот со Арсенал, а како играме страв ме фаќа

Абе ќе ги згазиме овие мене повеќе мислите ми се на мечот со Арсенал, а како играме страв ме фаќа
Ќе ги тепате, сигурен сум. Арсенал е противникот од соништата кога станува збор за turning point на некој клуб. Кладилничарски гледано, таа утакмица ќе е најголемиот зицер годинава.

Ако не тепаме и вечерва нек си ебе матер све,иначе највеќе ми се свиѓа Коста што е седнат на клупа доста го трпеше Мур без да постигнува голови.
Ајмо момци и девојке идемо :D

Каков феил е станат Хазард ака ванна бе Меси.

Хазард без самодоверба, јас би го седнал на клупа против Арсенал. Ако е Вилиан здрав, тогаш тој и Педро по крило и Коста ака Шабан во шпицот.

Лофтус доминира.

Инаку тоа дека се спукале Коста и Тери е глупост. Стен Колимор имаше напишано, потоа демантираше и се извини.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom