H
HoT IcE
Гостин
Што ќе ти е Марсиал ние Педро го земавме..bargain.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ок да, мора да покаже тимот карактер против Арсенал нареден викенд секако, да не биде истиот титаник.Ќути бе барем Топло ладниот ќе се израдуваше.
Мада ако ја посере пак Мур со Арсенал и Макаби со ист состав, и лош резултат нема да ме изненади да добие клоци.
Барем и она стокана Еменало да се исшутира исто. Му ебам цицачот за пари, ни академија ни трансфери функционираат како што треба.
Место да носат играчи ко Стоунс, Шо, Ројс, Мартиал и слични он Џуманџи од зимбавбе го носи.
Квадрадо бил донесен по препорака на Еменало, да си знајте.
Ок да, мора да покаже тимот карактер против Арсенал нареден викенд секако, да не биде истиот титаник.
Иначе околу трансферите, Стоунс и Ројс се играчи за кои вреди да се фрлат пари, ама не не тролај тука со ликови како Марсиал. =)
Ни од блиску не се споредуваат овие два играча, ако ме питаш мене едниот е играч другиот има надеж да биде. Незнам како ги правите овие инста проценки, преуранети се.Јесте пренампана цифра, ама од она што го видов денеска очиглдно се работи за голем талент.
Детето покажа муда издрибла и стегна гол, во дерби натпревар. Пример Хазад ќе ја пимплаше до немај каде.
Штета што е Ројс нежен, инаку каде каде е поубстивен него Хазард.
Мурињо само што потпиша нов договор, ако има евентуално некоја луда ситуација да Абрамович му даде отказ тогаш не гледам некој посериозен кандидат за менаџер. Опциите како Гуардиола и Симеоне се нереални засега.Има едно сценарио според мене. Сити освојува, Пелегрини останува. Мурињо добива отказ, оди во Јунајтед. Ние го земаме Пеп.
Ако дојде до таво сценарио преферам Клоп или Симеоне. Желба на Абрамович е Пеп.
Салах, Квардадо тоа се тие откритија на Еменело.
Ебем ти мафијашкиот клуб, се научиле купи за 20 продај за 50.
Но најдобро би било Мурињо да ја сврти ситуацијава. И да лета тоа копитото Еменало.
Многу нечист тип ми изгледа, и според трансфериве.
Знам дека уште кога дојде Мурињо,овој понудил своја отставка која Абра ја одбил.
Повеќе од очигледно е дека не функционира тој тандем Мурињо-Еменало.
Ни од блиску не се споредуваат овие два играча, ако ме питаш мене едниот е играч другиот има надеж да биде. Незнам како ги правите овие инста проценки, преуранети се.
Ако ја гледаше утакмицата, се до голот Марсиал не успеваше топка да прими, дури и коментаторот имаше коментар - Hes a little bit lost, Martial, the new United signing., така да голот може да е многу missleading момент. Има уште многу, многу фудбал за играње за да докаже дека има некој аргумент за тие пари.
Мурињо само што потпиша нов договор, ако има евентуално некоја луда ситуација да Абрамович му даде отказ тогаш не гледам некој посериозен кандидат за менаџер. Опциите како Гуардиола и Симеоне се нереални засега.
Ама доколку ја заврши сезоната у Челси, рачунај дека и следната ќе е тренер.100%
Еменало нема никакви ингеренции за трансфери, у бордот одлучуваат неколку особи на чело со Марина Грановскаја кои се консултираат 24/7 со Мурињо за битните играчи. Еменало е технички директор кој работи со младите.
Бордот на директори во Челси е составен од четири членови: Јуџин Тененбаум, Брус Бак, Давид Барнард и Марина Грановскаја како CEO - која го замени Рој Гурлеј. Имаш тука подеталноПрочитај малце и други фан форуми на Челзи. Има дости англичани кои тврдат дека баш Еменало е одговорен за трансфери. И дека Марина само ги финализира договорите.
Jose Mourinho return depends on Chelsea
Exclusive: Michael Emenalo’s offer to resign turned down by Chelsea
У бордот се Брус Бак, нигерот и русинката.Кој друг?
А гледам Мур има проблем со нигерот, така да сигурно нигерот има поголеми ингеренции од тоа што тврдиш ти. Патем доста луѓе тоа го зборат, е сега ако знаеш ти повеќе нешто тогаш ќе го земеме твоето тврдење за веродостјно.
Факт е дека сезонава трансфер периодот беше очаен. За екипа од ранг на Челзи, со Мурињо уште во Мај месец дадено извештај што како за наредна сезона, очигледно дека некој го ебал ежот.
Бордот на директори во Челси е составен од четири членови: Јуџин Тененбаум, Брус Бак, Давид Барнард и Марина Грановскаја како CEO - која го замени Рој Гурлеј. Имаш тука подетално
Еменало не е у бордот на директори.
Еменало како технички директор оперира со млади играчи и регрутира за во Академијата. Не се чита секоја глупа тоалет приказна за некои заговори у Челси, некој што не е у борд на директори не може да има влијанија врз клучни трансфери.
Emenalo, who is the right-hand man to Blues owner Roman Abramovich, spent most of the summer perusing Rooney.