Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Ќути бе барем Топло ладниот ќе се израдуваше.

Мада ако ја посере пак Мур со Арсенал и Макаби со ист состав, и лош резултат нема да ме изненади да добие клоци.

Барем и она стокана Еменало да се исшутира исто. Му ебам цицачот за пари, ни академија ни трансфери функционираат како што треба.

Место да носат играчи ко Стоунс, Шо, Ројс, Мартиал и слични он Џуманџи од зимбавбе го носи.

Квадрадо бил донесен по препорака на Еменало, да си знајте.
Ок да, мора да покаже тимот карактер против Арсенал нареден викенд секако, да не биде истиот титаник.

Иначе околу трансферите, Стоунс и Ројс се играчи за кои вреди да се фрлат пари, ама не не тролај тука со ликови како Марсиал. =)

Ок да, мора да покаже тимот карактер против Арсенал нареден викенд секако, да не биде истиот титаник.

Иначе околу трансферите, Стоунс и Ројс се играчи за кои вреди да се фрлат пари, ама не не тролај тука со ликови како Марсиал. =)

Јесте пренампана цифра, ама од она што го видов денеска очиглдно се работи за голем талент.
Детето покажа муда издрибла и стегна гол, во дерби натпревар. Пример Хазад ќе ја пимплаше до немај каде.
Штета што е Ројс нежен, инаку каде каде е поубстивен него Хазард.

Салах, Квардадо тоа се тие откритија на Еменело.
Ебем ти мафијашкиот клуб, се научиле купи за 20 продај за 50.

Очигледно точни се прогнозите за Мурињо околу трета сезона синдром кој го поседува.
Како да е исцрпен тимов во поглед на желба и страст за игра. Е сега играчи нови т.е свежа крв што ја бараше не му се донесе. Се си мислам дека ќе го шутне Абра.

Има едно сценарио според мене. Сити освојува, Пелегрини останува. Мурињо добива отказ, оди во Јунајтед. Ние го земаме Пеп.

Ако дојде до таво сценарио преферам Клоп или Симеоне. Желба на Абрамович е Пеп.

Но најдобро би било Мурињо да ја сврти ситуацијава. И да лета тоа копитото Еменало.
Многу нечист тип ми изгледа, и според трансфериве.
Знам дека уште кога дојде Мурињо,овој понудил своја отставка која Абра ја одбил.

Повеќе од очигледно е дека не функционира тој тандем Мурињо-Еменало.

Јесте пренампана цифра, ама од она што го видов денеска очиглдно се работи за голем талент.
Детето покажа муда издрибла и стегна гол, во дерби натпревар. Пример Хазад ќе ја пимплаше до немај каде.
Штета што е Ројс нежен, инаку каде каде е поубстивен него Хазард.
Ни од блиску не се споредуваат овие два играча, ако ме питаш мене едниот е играч другиот има надеж да биде. Незнам како ги правите овие инста проценки, преуранети се.
Ако ја гледаше утакмицата, се до голот Марсиал не успеваше топка да прими, дури и коментаторот имаше коментар - Hes a little bit lost, Martial, the new United signing., така да голот може да е многу missleading момент. Има уште многу, многу фудбал за играње за да докаже дека има некој аргумент за тие пари.

Има едно сценарио според мене. Сити освојува, Пелегрини останува. Мурињо добива отказ, оди во Јунајтед. Ние го земаме Пеп.
Ако дојде до таво сценарио преферам Клоп или Симеоне. Желба на Абрамович е Пеп.

Салах, Квардадо тоа се тие откритија на Еменело.
Ебем ти мафијашкиот клуб, се научиле купи за 20 продај за 50.
Но најдобро би било Мурињо да ја сврти ситуацијава. И да лета тоа копитото Еменало.
Многу нечист тип ми изгледа, и според трансфериве.
Знам дека уште кога дојде Мурињо,овој понудил своја отставка која Абра ја одбил.

Повеќе од очигледно е дека не функционира тој тандем Мурињо-Еменало.
Мурињо само што потпиша нов договор, ако има евентуално некоја луда ситуација да Абрамович му даде отказ тогаш не гледам некој посериозен кандидат за менаџер. Опциите како Гуардиола и Симеоне се нереални засега.
Ама доколку ја заврши сезоната у Челси, рачунај дека и следната ќе е тренер.100%

Еменало нема никакви ингеренции за трансфери, у бордот одлучуваат неколку особи на чело со Марина Грановскаја кои се консултираат 24/7 со Мурињо за битните играчи. Еменало е технички директор кој работи со младите.

Која пичкарска тактика со сезони на Мурињо..
Заради неговата педерска одбранбена тактика цело време не тролаат со автобусот и сите не мразат како клуб веќе.
Покрај то и со аферите со докторката со незнам шо, со контраверзните изјави се докажа дека е пичка и дека сите освен него се криви..

Ne gi gleam utakmicive, ali ako Ivanovic e tolku drvo, shto ne go smeni ne mi e jasno. Mada ne moze da e samo do eden covek, cel tim ne igra dobro, pretpostavuvam deka sredinata potrfla (?). Aj, mozda ke trgne na dobro ako ja pocnam da gledam :P .

Абе ја да да им ебам мајкатра, членоуванио човек со двата икса какако име е многу упарвао кај се кур се рацбира црнчуга од нигерија у фудбал бе!:? Не бе, Абрамович мора да си купе едно петшеснаете црнчуги ида ги ортртвуват сите у соблекубвална од оние бохоко харам да ги ебам у сита у нив фагие бам
На ивановичќќ три тиури пошто врска нема дека се наваѓа у уста да мус е срерам и на него ина жемнаму
Пичка има мајчина ке се нервирам ја како дбенитез да ни е трнеенр као на втремеето, ке умирам ја на триењс години заради нив мичка им јамјчимнна гомна едни гани посрани гоннмари пичка им мајлинаљ крвта даим ја ебма бе, дури и сум култуемн ја знам да бидам и многу пшолош крвта да имаљ ја ебам, абе јад ада сам утре песок пола метро кубик игралише и да твчрат п= боси поио тоа песоко како магат ког им направи на бсаерн минхен играчите пред некоја гоцфина,
И онооа муроињото т доктори му криви те судии онај овај. Абе гомнарт, не го играј ибанович десен бек нели гледатш дека од тамо ти гитрат како сакат екипа со највише примени голво е чели и тоа највиеш по денса бековка поизивија
ако изуграбат од арсенал наредна недела ке се самоубијам и тоа по таков начин шо ке ме има у новини на цнн

Ни од блиску не се споредуваат овие два играча, ако ме питаш мене едниот е играч другиот има надеж да биде. Незнам како ги правите овие инста проценки, преуранети се.
Ако ја гледаше утакмицата, се до голот Марсиал не успеваше топка да прими, дури и коментаторот имаше коментар - Hes a little bit lost, Martial, the new United signing., така да голот може да е многу missleading момент. Има уште многу, многу фудбал за играње за да докаже дека има некој аргумент за тие пари.

Мурињо само што потпиша нов договор, ако има евентуално некоја луда ситуација да Абрамович му даде отказ тогаш не гледам некој посериозен кандидат за менаџер. Опциите како Гуардиола и Симеоне се нереални засега.
Ама доколку ја заврши сезоната у Челси, рачунај дека и следната ќе е тренер.100%

Еменало нема никакви ингеренции за трансфери, у бордот одлучуваат неколку особи на чело со Марина Грановскаја кои се консултираат 24/7 со Мурињо за битните играчи. Еменало е технички директор кој работи со младите.

Да бе да нема споредби. Едниот е вана бе месси ака роналдо. Другиот е ванна би Анри.

Да еве нека ја заврши 5-6 место Мурињо сезонава, па ќе го испитаме тоа 100% ќе остане.
Значи Анчелоти со дабл не го задоволи Абра не пак Мурињо со една Прмиер во три сезони. Не си прај бајрам со мозокот. А ако ме прочита малце, моето мислење беше хипотетичко, ако биде несупешна сезонава тоа сценарио е многу реално.

Прочитај малце и други фан форуми на Челзи. Има дости англичани кои тврдат дека баш Еменало е одговорен за трансфери. И дека Марина само ги финализира договорите.

Jose Mourinho return depends on Chelsea

Exclusive: Michael Emenalo’s offer to resign turned down by Chelsea

У бордот се Брус Бак, нигерот и русинката.Кој друг?
А гледам Мур има проблем со нигерот, така да сигурно нигерот има поголеми ингеренции од тоа што тврдиш ти. Патем доста луѓе тоа го зборат, е сега ако знаеш ти повеќе нешто тогаш ќе го земеме твоето тврдење за веродостјно.

Факт е дека сезонава трансфер периодот беше очаен. За екипа од ранг на Челзи, со Мурињо уште во Мај месец дадено извештај што како за наредна сезона, очигледно дека некој го ебал ежот.

@ManowaR Најубаво да си појдеме до кај чупево од Мурињо. Да си се опуштиме:icon_lol:

Прочитај малце и други фан форуми на Челзи. Има дости англичани кои тврдат дека баш Еменало е одговорен за трансфери. И дека Марина само ги финализира договорите.

Jose Mourinho return depends on Chelsea

Exclusive: Michael Emenalo’s offer to resign turned down by Chelsea
У бордот се Брус Бак, нигерот и русинката.Кој друг?
А гледам Мур има проблем со нигерот, така да сигурно нигерот има поголеми ингеренции од тоа што тврдиш ти. Патем доста луѓе тоа го зборат, е сега ако знаеш ти повеќе нешто тогаш ќе го земеме твоето тврдење за веродостјно.

Факт е дека сезонава трансфер периодот беше очаен. За екипа од ранг на Челзи, со Мурињо уште во Мај месец дадено извештај што како за наредна сезона, очигледно дека некој го ебал ежот.
Бордот на директори во Челси е составен од четири членови: Јуџин Тененбаум, Брус Бак, Давид Барнард и Марина Грановскаја како CEO - која го замени Рој Гурлеј. Имаш тука подетално

Еменало не е у бордот на директори.

Еменало како технички директор оперира со млади играчи и регрутира за во Академијата. Не се чита секоја глупа тоалет приказна за некои заговори у Челси, некој што не е у борд на директори не може да има влијанија врз клучни трансфери.

Бордот на директори во Челси е составен од четири членови: Јуџин Тененбаум, Брус Бак, Давид Барнард и Марина Грановскаја како CEO - која го замени Рој Гурлеј. Имаш тука подетално

Еменало не е у бордот на директори.

Еменало како технички директор оперира со млади играчи и регрутира за во Академијата. Не се чита секоја глупа тоалет приказна за некои заговори у Челси, некој што не е у борд на директори не може да има влијанија врз клучни трансфери.

Кхм кхм. Во ред, затоа Еменало имаше интервјуа за и околу трансфер политиката на Челзи. Оти не е битен.
Michael Emenalo: Chelsea only signed Samuel Eto’o because of Wayne Rooney snub

Emenalo, who is the right-hand man to Blues owner Roman Abramovich, spent most of the summer perusing Rooney.

И цела тема за небитниот.

http://www.theshedend.com/topic/24479-michael-emenalo-friend-or-foe/

Мое мислење е дека ногу битна алка во Челзи.
Ама ај нека биде тоа мое мислење.

Факт е само дека нема кохезија меѓу Мурињо и Еменало.

Позз.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom