Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Зависи како гледаш на тоа. Шо отиде за 30, Стерлинг за 50. Стоунс не е нешто помал талент од овие. Јас реков дека не би одел повеќе од 35, ама па ако стварно го идентификувале како долгорочна замена за Тери и сакаат да го земат, нека им дадат празен чек на Евертон па овие сами нека си ја напишат цената. Се зима за 10 години, после тие 10 години смешна ќе ни биде цената која сме ја платиле, колкава и да е. Јас ептен сакам да го земат. Зума како што покажува одлична игра, и Стоунс ќе напредува ептен со Тери секој ден на тренинзи и уште од наредна сезона би можеле двајцата да играат заедно.во врска со потенцијалниве трансфери не верувам дека мурињо ќе земи некој битен играч годинава и иако пекам за стоунс од нова година повеќе од 25 милиони за него е класичен грабеж.
Премногу шпекулации, ништо од некој сигурен извор. Самото тоа што едни весници пишуваат дека е се готово, други пишуваат дека сме решиле да го зимаме и спремаме понуда, а трети дека Роман бил спремен да го плати, ама Мурињо сметал дека не е за Челзи, ти кажува се. Не верувам да биде нешто, али ајде ќе видиме.Прочитав негде дека сте понудиле за Педро 28 милиони евра плус 2 милиони бонус. Сега сте во предност пред Јунајтед да им го земете поради тоа што Барселона тражеше повеќе пари во кеш да им се дадат, отколку во бонуси. Јунајтед нудеше 25+5.
Ако Абрамовиќ евентуално после лошите резултати на почетокот на сезоната решил да го одврзе ќесето за нови засилувања ништо не чудно да видете и вие некое ново име за кратко време оти брзо ќе дојде крајот на преодниот рок.Премногу шпекулации, ништо од некој сигурен извор. Самото тоа што едни весници пишуваат дека е се готово, други пишуваат дека сме решиле да го зимаме и спремаме понуда, а трети дека Роман бил спремен да го плати, ама Мурињо сметал дека не е за Челзи, ти кажува се. Не верувам да биде нешто, али ајде ќе видиме.
Зависи како гледаш на тоа. Шо отиде за 30, Стерлинг за 50. Стоунс не е нешто помал талент од овие. Јас реков дека не би одел повеќе од 35, ама па ако стварно го идентификувале како долгорочна замена за Тери и сакаат да го земат, нека им дадат празен чек на Евертон па овие сами нека си ја напишат цената. Се зима за 10 години, после тие 10 години смешна ќе ни биде цената која сме ја платиле, колкава и да е. Јас ептен сакам да го земат. Зума како што покажува одлична игра, и Стоунс ќе напредува ептен со Тери секој ден на тренинзи и уште од наредна сезона би можеле двајцата да играат заедно.
Педро на лекарски преглед во Челси. Се очекува официјална потврда во текот на денешниот ден. Трансферот изнесува 30 милиони фунти.
Прочитав и дека Фенербахче го бараат Тери. Ќе го дадат?
30 милиони евра, 21 милион фунти.Педро на лекарски преглед во Челси. Се очекува официјална потврда во текот на денешниот ден. Трансферот изнесува 30 милиони фунти.
Прочитав и дека Фенербахче го бараат Тери. Ќе го дадат?
30 милиони евра, 21 милион фунти.