Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Двомечот против Бенфика, финалето, и мнооооогу други натпревари во кои изиграл одлично. Просек е и нема многу да жалам кога ќе си отиде, ама си имаше моменти и си го поштувам ептен :D

Зезнаа, не планирав Мозес да останува. 20 од Салах, од Мозес 25 минимун и 5 од Ромеу, ете ти ги. Плус Марин, Пиазон и уште неколку.

За Микел зборуваш? Абе штом натпреварите на кои играл добро можеш на прсти да ги изброиш...
Јас можам да ти кажам 100 на кои бил камен, па поради неговата игра сме губеле бодови/натпревари.

и јас не можам Микел да го смислам, ако некои играчи дозволија да си заминат поради високи плати тогаш Микел требаше прв да е на списокот за шут карта. Рами нејкам да си замини и покрај некои лоши партии знај да изигра солидно, брз е има добар шут за контри е измислен, освен ако не мислат да донесат некој нов играч за средина нејкам да си замини Рамирес

Микел е сосема солидна замена за Матиќ кога ќе треба да се одмара против послаби екипи, не гледам причина зошто би го продавале. Додека позицијата на Фабрегас и негова замена е реален проблем, и затоа Рамирес треба да се продаде што побрзо и да се доведе играч на таа позиција што ќе диктира темпо и игра како Фабрегас или барем приближно. Рамирес со формата изминативе две ипол сезони не заслужува никаква минутажа во Челзи.

Друга работа што апла ме нервира деновиве е сагава со Мурињо и Ева. Апсолутно ја подржувам Ева и цел медицински тим кој работи извонредно минативе сезони и сме една од екипи со најмалце повреди низ тек на сезона и уште побрзо заздравување. Ова што го направи Мурињо воопшто не му беше на место ниту професионално, секако изговор за mind games или било каков изговор за неговата реакција и непрофесионалност што ја покажа како менаџер на еден од најдобрите клубови у свет е срамота. Се надевам дека интерно ќе се реши сагава на добро зошто ако си заминат овие од медицински тим, и дојдат некои трети и почнат да се редат повреди на клучни играчи, одма нека си пакува куфери Моу, срамота е вакво однесување за било каков менаџер, гајле ми е дали е тоа Мурињо кој има оставено голем белег у Челзи, ова е неприфатливо.

И трета работа, дај ве молам олабавете у темана за ПЛ да се објаснувате со Јунајтед фанови и Арсенал, како вошки се ебаго, нема на крај излегување со нив, сфатете дека не гледаат објективно, и зборот објективно го користат само ради реда у реченици, сфатете дека се најаки, со најбољи играчи и турете им кур неможам да ги читам веќе затоа што од 10 поста од страна 7 се анти Челзи а вие уште толку им давате сила да замараат.

Ева го активира Фејсбук акаунтот после долго време за да се заблагодари на фановите шо ја поддржаа и со тој потег го разлути Мурињо, ниеден член од клубот не смеј јавно да коментира на социјалните мрежи за моменталната состојба во клубот освен тренерот и директорите, не го правдам Мурињо за овај потег ама и Ева си го бара, после објавата на фб Ева е суспендирана на мечот со Сити, новинарите то чекат и ја свртија работата како шо му одговара нив. Значи критиките на Мурињо беа до цел медицински тим не посебно до Ева, Ева е суспендирана заради понашањето нејзино на фб не заради тоа шо влезе в терен, плус се шушка дека Мурињо планирал да и ја смени улогата на Ева уште лани, нејзиниото присуство како женска особа имало влијание во соблекувалната :D

Ева го активира Фејсбук акаунтот после долго време за да се заблагодари на фановите шо ја поддржаа и со тој потег го разлути Мурињо, ниеден член од клубот не смеј јавно да коментира на социјалните мрежи за моменталната состојба во клубот освен тренерот и директорите, не го правдам Мурињо за овај потег ама и Ева си го бара, после објавата на фб Ева е суспендирана на мечот со Сити, новинарите то чекат и ја свртија работата како шо му одговара нив. Значи критиките на Мурињо беа до цел медицински тим не посебно до Ева, Ева е суспендирана заради понашањето нејзино на фб не заради тоа шо влезе в терен, плус се шушка дека Мурињо планирал да и ја смени улогата на Ева уште лани, нејзиниото присуство како женска особа имало влијание во соблекувалната :D
Имале послаба концентрација дека крвта им се симнувала во долната глава :D

па и ете зошто Бане има проблем со формата, едно време со Ева едно беа му го памати мозокот оваа и ке го шетат како мало дете непријателите :D[DOUBLEPOST=1439499815][/DOUBLEPOST]CMT_kukUcAEHFVD.jpg до-ми-на-ци-ја :cool:
нека продолжи традицијата и недела па после бурен период работите да идат во наша корист :)

Последно уредено:
Jose: 'Jon Fearn and Dr Carneiro will not be on the bench on Sunday but that doesn't mean they cannot be in the future.' #CFC[DOUBLEPOST=1439553688][/DOUBLEPOST]во меѓувреме SportBild report Baba Rahman has passed his Chelsea medical. #CFC #Augsburg се очекува денес да биди објавен трансферот

Наредна сезона очекувајте големо засилување. Претпоставувам дека ќе биде или десно крило, или некој топ мидфилдер, кој го барам јас и оваа сезона.

Друго за издвојување од пресот, Ева и другиот доктор нема да бидат на клупа со Сити, но тоа не значи дека ќе бидат отстранети засекогаш. Решението било привремено, па има можност нејзиното убаво лице да го гледаме повторно сезонава

Последно уредено:
Наредна сезона очекувајте големо засилување. Претпоставувам дека ќе биде или десно крило, или некој топ мидфилдер, кој го барам јас и оваа сезона.

Друго за издвојување од пресот, Ева и другиот доктор нема да бидат на клупа со Сити, но тоа не значи дека ќе бидат отстранети засекогаш. Решението било привремено, па има можност нејзиното убаво лице да го гледаме повторно сезонава
А како не ти е за издвојување Оскар? :P

Се здобил со некаква повреда на тренинг и најверојатно ќе го пропушти натпреварот, а и секако мислам дека немаше да игра. Очекувам Матич и Микел/Зума во средина, а Фабрегас десетка.

И ете целиот случај се реши и се надевам дека ќе престанат да серат медиумите (иако се пишуваше и дека требало јавно да се извини Мурињо :facepalm:). Убаво си објасни човекот и потполно се согласувам. Останува само тоа дека не требаше јавно да каже после натпреварот.

Рамирес ке игра во средина бар така мислам јас; Зума ке влези евентуално резултат кога ке треба да браниме

Рамирес ке игра во средина бар така мислам јас; Зума ке влези евентуално резултат кога ке треба да браниме
Рамирес, ама сепак мислам дека посигурно се осеќа Мурињо со некој од Зума или Микел до Матич. Затоа и не го спомнав Рамирес, мислам дека ќе биде вака.

Рамирес, ама сепак мислам дека посигурно се осеќа Мурињо со некој од Зума или Микел до Матич. Затоа и не го спомнав Рамирес, мислам дека ќе биде вака.
Рамирес ке биди покорисен од овие двата со оглед шо ке се браниме цел натпревар и ке чекаме на брзи контри; ке видиме недела

Зума ќе стартува против Сити како партнер на Матиќ. Фабрегас десетка, Хазард и Вилиан по страна, Коста шпиц.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom