Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Да, али ко што разбрав не е тој главниот Билд него некој друг Спорт Билд што не бил нешто многу релевантен. Како и да е, ајде да видиме. Се надевам дека ќе го земат, а потоа и со Стоунс дека ќе завршат работа.
Moжи незнам можи да е некој друг билд. Јас кај шо прочитав пишеше на српски "kako prenosi nemacki bild" ќе почекаме, ќе видиме.[DOUBLEPOST=1438359853][/DOUBLEPOST]https://www.youtube.com/watch?v=nyjYzhPZ6zM

На Бамфорд хет-трикот, ако не го виде некој. :bravobe:

Последно уредено:
Babata e zverotinja, najdobar igrac im bese na Augsburg lanskata sezona I mislam nasite deka od porano merka mu imaat zemeno, pred da odi vo Augsburg taka imav procitano pred nekoe vreme. To so Ramazan nema vrska ne mora dq znaci deka site muslimani postat [emoji3]

8b3f4c3b0322eca368cab8f1e8641041.jpg

cb3c23a9ddafadacb028a83daa960d7b.jpg

Вембли плaв денес, утре пaк.

Му излезе биографија неделава и има ептен забегани приказни. Чекам само да ја стават пдф негде и одма ја читам :D

Costa-hi-res-cover.jpg

Него, најверојатно нема да гледам денес :place::place::place::place:
Ако ја најдам на Amazon одма ја ќе ја купам!

Team v Arsenal: Courtois; Ivanovic, Cahill, Terry (c), Azpilicueta; Matic, Fabregas; Ramires, Willian, Hazard; Remy.

Претпазливо со Рамирес. Реми во напад.

Chelsea subs: Begovic, Zouma, Mikel, Oscar, Cuadrado, Moses, Falcao.

Ја претера Коста со повредава. Имаа цело лето да му направат операција, ништо од тоа. Нема смисла, секој трет меч е повреден.

И двата состави затворени.. Вилиан 10тка, Рамирес демек крило, не верувам дека ќе се напаѓа по десната страна, повеќе ќе се враќа на средина да создава гужва

Па највеќе мислам дека ќе биде Рамирес со Матич во средина, а Фабрегас 10ка.

Пак гол ради лоша одбрана, Тери по бурек да не беше оти не беше во линија а можеше да се блокира тој шут.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom