Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Остајте коалите, Коста ако ни замини шо прајме :unsure:
Од сабајле ептен ме потресе таа вест и цел ден еве не можам да се соземам. Не можел да се навикне на времето, јазикот и храната :(

Од сабајле ептен ме потресе таа вест и цел ден еве не можам да се соземам. Не можел да се навикне на времето, јазикот и храната :(
се гледа по килажата дека не можи да се навикни на храната:D

се гледа по килажата дека не можи да се навикни на храната:D
Само сладолед јадел по цел ден, бил во депресија.

CGTPieWXIAAVNNL.jpg

Се гледа дека плаче од внатре...

Не може да се навикне на.... Англиски? o_O

Џексон Мартинез ќе биди на пазарот, мислам дека би ви одговарал одлично.

Негооо шо се случи со Лукаку уште е ваш или ?

( во случај ова да е вистина дека сака Коста назад во А.Мадрид)

Chelsea team to play Sydney FC: Cech; Azpilicueta, Ivanovic, Terry (c), Ake; Mikel, Matic; Remy, Loftus-Cheek, Hazard; Diego Costa. #CFC

Our subs: Blackman, Aina, Christensen, Clarke-Salter, Dasilva, Colkett, Houghton, Boga, Brown, Musonda, Solanke. #CFC

Дајте стримови за мечов.

Џексон Мартинез ќе биди на пазарот, мислам дека би ви одговарал одлично.

Негооо шо се случи со Лукаку уште е ваш или ?

( во случај ова да е вистина дека сака Коста назад во А.Мадрид)
Не, го шитнавме за добра пара, мислам 28-30м фунти беа во прашање.
Иначе мислам дека тоа со Коста е чиста шпекулација. Иако во вториот дел од сезоната не му идеше толку добро, не гледам причина за да сака да си иде. Освен ако не е нешто ептен лично.

Најдов, сепак фала.

Коста ги ломеше полувремево. Онолку расположен за игра го немам гледано долго време. Бога и Аке играат одлично, за останативе џабе да зборуваме.
Е да. Има еден млад дечко, црн, од академијата мислам дека е. Во средина на терен игра, Џон Оби Микел, така нешто. Супер е во дефанзива, а и во напад знае да излета и да издрибла неколку играчи. Со правилен развој мислам дека ќе биде новиот Погба.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom