Донев
★★
- Член од
- 9 мај 2008
- Мислења
- 35.814
- Поени од реакции
- 52.837
Од сабајле ептен ме потресе таа вест и цел ден еве не можам да се соземам. Не можел да се навикне на времето, јазикот и хранатаОстајте коалите, Коста ако ни замини шо прајме![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Од сабајле ептен ме потресе таа вест и цел ден еве не можам да се соземам. Не можел да се навикне на времето, јазикот и хранатаОстајте коалите, Коста ако ни замини шо прајме![]()
се гледа по килажата дека не можи да се навикни на хранатаОд сабајле ептен ме потресе таа вест и цел ден еве не можам да се соземам. Не можел да се навикне на времето, јазикот и храната![]()
Само сладолед јадел по цел ден, бил во депресија.се гледа по килажата дека не можи да се навикни на храната![]()
Само сладолед јадел по цел ден, бил во депресија.
![]()
Се гледа дека плаче од внатре...
Не може да се навикне на.... Англиски?Од сабајле ептен ме потресе таа вест и цел ден еве не можам да се соземам. Не можел да се навикне на времето, јазикот и храната![]()
Пa еден збoр не нaучи целa сезoнaНе може да се навикне на.... Англиски?![]()
Не, го шитнавме за добра пара, мислам 28-30м фунти беа во прашање.Џексон Мартинез ќе биди на пазарот, мислам дека би ви одговарал одлично.
Негооо шо се случи со Лукаку уште е ваш или ?
( во случај ова да е вистина дека сака Коста назад во А.Мадрид)