Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Стај уште еднаш слика од статистиката.Ајде да се радваме
Јеее браво, убедливо, заслужено.
На твитер ептен добро имаше еден пишано. Хазард кога го гледаш како во некоја своја лига да си игра, на маалски терен, против деца. Колку лесно прави да изгледа сето тоа...сезонава дефинитивно ни е најконстантниот играч. Со стилот и дриблинзите мене ми е веќе на ниво на Меси, фали само ефикасноста.Хазард е злато вреден играч. Колку фудбал има во него, чудо едно.
Коста нешто се фати за задниот мускул на ногата, се надевам е ок. Сега е паузата заради репрезентативни утакмици така? Добро ќе им дојде на сите паузата (кој кур пауза, кога пак ќе играат за земјите).
На твитер ептен добро имаше еден пишано. Хазард кога го гледаш како во некоја своја лига да си игра, на маалски терен, против деца. Колку лесно прави да изгледа сето тоа...сезонава дефинитивно ни е најконстантниот играч. Со стилот и дриблинзите мене ми е веќе на ниво на Меси, фали само ефикасноста.
Матич колку несигурно делува. Одбраната цела сезона не ни е како што треба, освен Тери, ама во првата полусезона ништо не проаѓаше покрај Матич и немаа толку работа. Ако не си ја врати формата во најскоро време, Микел ќе дојде како добро освежување.
Или стварно прават фејк за да не го викнат или ств се повреди. Ако добро памтам, и лани ова време мака мачеше со таа повреда.JM: “Costa is injured. It’s his hamstring and I don’t know how long he will be out"
![]()