Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Бане го заглави куртоа, абе шутни ја таму маме да и ебам

Da jak golman e, eden od podobrite...ali sto kur se glupiras ne mi e jasno? Oteraj ja negde u aut, korner ili sto i da e.
A za prviot gol ne znam zosto ne mu napravija faul na Robertson, a i ete potvrda deka Dejv e bolje od Luis u odbrana.

Da jak golman e, eden od podobrite...ali sto kur se glupiras ne mi e jasno? Oteraj ja negde u aut, korner ili sto i da e.
A za prviot gol ne znam zosto ne mu napravija faul na Robertson, a i ete potvrda deka Dejv e bolje od Luis u odbrana.
Не е подобар.
Нормално побледо ќе игра Луис, штом еднаш месечно одвај игра.

Не гледам второ ја више. Очобол е ова, завршена е сезонава за мене. Мурињо иди еби се најискрено ти ебам глупиот.

• Ми се допаѓа
Reactions: L.A
После примените голови се изгубија скроз. Арно што издржаа до полувреме. Нека се средат во главите, Иванович и Кејхил би ги пратил одма сека накај Лондон.

@HoT IcE зошто е Мурињо крив сега? :D

Го заглави пред гол шо ако го блокираше ќе беше чист гол, бане требаше да ја рокни во аут.
Сеа куртоа ќе одмара следна утакмица само заради тоа што бане ја еба работата.
Луис нека го одмара два месеци и нормално дека не е во форма.

Мурињо е крив што им кажал на 2:0 против ебан Хал сити се бранат. Преку кур од неговите пичкарски тактики

После примените голови се изгубија скроз. Арно што издржаа до полувреме. Нека се средат во главите, Иванович и Кејхил би ги пратил одма сека накај Лондон.

@HoT IcE зошто е Мурињо крив сега? :D
Не ме прашуј глупости молим те. Роџерс ли е крив што играме како треторазредна екипа веќе со месеци.

• Ми се допаѓа
Reactions: L.A
Многу грубо играат дефанзифците на Hull и го провоцираат Коста - што ми е најкриво...
Идиоти..

Мурињо е крив затоа што неговите миленици играат криминално. Ивановиќ на пример. Одличниот Ивановиќ. Кој беше излетан како мало дете за првиот гол, а за вториот беше подеднакво крив, бидејќи го пикна во гомна Куртоа, наместо тој да ја исфрли претходно.

Сериозни екипи после водство од два гола во први десет минути од меч, не си ги дозволуваат овие работи.

Ама не, со срце играл Ивановиќ. Со кого и каде дискутирам за фудбал јас...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom