Hurin
Pokerface bastard
Бане го заглави куртоа, абе шутни ја таму маме да и ебам
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не е подобар.Da jak golman e, eden od podobrite...ali sto kur se glupiras ne mi e jasno? Oteraj ja negde u aut, korner ili sto i da e.
A za prviot gol ne znam zosto ne mu napravija faul na Robertson, a i ete potvrda deka Dejv e bolje od Luis u odbrana.
Истото го мислам. (Y)Не гледам второ ја више. Очобол е ова, завршена е сезонава за мене. Мурињо иди еби се најискрено ти ебам глупиот.
Го заглави пред гол шо ако го блокираше ќе беше чист гол, бане требаше да ја рокни во аут.Da jak golman e, eden od podobrite...ali sto kur se glupiras ne mi e jasno? Oteraj ja negde u aut, korner ili sto i da e.
A za prviot gol ne znam zosto ne mu napravija faul na Robertson, a i ete potvrda deka Dejv e bolje od Luis u odbrana.
Не ме прашуј глупости молим те. Роџерс ли е крив што играме како треторазредна екипа веќе со месеци.После примените голови се изгубија скроз. Арно што издржаа до полувреме. Нека се средат во главите, Иванович и Кејхил би ги пратил одма сека накај Лондон.
@HoT IcE зошто е Мурињо крив сега?![]()