Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
ПСЖ во Франција, и ПСЖ во ЛШ се два различни поима. Не дека сме слаби, напротив очај сме, ама они баш и не се замараат у првенство, фокусирани се на ЛШ тоа и Блан го има изјавено, и неколку играчи.
и за Евертон велеа дека се фокусирани на ЛЕ па си ги спакуваја куферите :)
Знам дека приоритет му е ЛШ ова година ама барем една уба партија да изиграа во лигата нивна, таму и да нејкат пак шампиони ке бидат :D
Ке видиме со Барса дали било до нас или до нив :)

Знам дека приоритет му е ЛШ ова година ама барем една уба партија да изиграа во лигата нивна, таму и да нејкат пак шампиони ке бидат :D
Па видовме играа веќе :)

Мозес нека пали патиките доста ни се црнчуги во тимот:D[DOUBLEPOST=1426895665][/DOUBLEPOST]
Па видовме играа веќе :)
има разлика групна фаза и 1/4 финале :)
во групата нивна главни фаворити беа и курташак си праеа, на крај пак Барса прва.

Првин ти е грешка што споредуваш ПСЖ со Евертон, друго што споредуваш Челзи со Барселона. ПСЖ беа подобри од нас, и заслужија понатака. Како играле во лига или со Барселона, зарем е веќе битно?
Мене ми се фаворит број еден за ЛШ, и баш ќе навивам за нив против Барса. А Мурињо се надевам убо ќе му е пред ТВ кога ќе се мисли зошто изгубивме така, му ебам племето мајчино.

Првин ти е грешка што споредуваш ПСЖ со Евертон, друго што споредуваш Челзи со Барселона. ПСЖ беа подобри од нас, и заслужија понатака. Како играле во лига или со Барселона, зарем е веќе битно?
Мене ми се фаворит број еден за ЛШ, и баш ќе навивам за нив против Барса. А Мурињо се надевам убо ќе му е пред ТВ кога ќе се мисли зошто изгубивме така, му ебам племето мајчино.
не ми е грешка ти грешно ме свати, Евертон го дадов како пример дека во ЛЕ газеа се живо а во лигата тонат, па слушавме муабети дека наслонети биле на ЛЕ. Ми текна дека и за нив истото се збораше зато ги спомнав.
за ова година теже мало дека фаворит број еден, ама во блиска иднина и јас со пехар ги гледам.

Да бевме на местото на ПСЖ сега, ќе игравме Барса гости, Јунајтед дома, Барса дома, Арсенал гости :D

Единствен играч кој сакав да остане у Челзи и сакам да се врати е Де Брујн.

не ми е грешка ти грешно ме свати, Евертон го дадов како пример дека во ЛЕ газеа се живо а во лигата тонат, па слушавме муабети дека наслонети биле на ЛЕ. Ми текна дека и за нив истото се збораше зато ги спомнав.
за ова година теже мало дека фаворит број еден, ама во блиска иднина и јас со пехар ги гледам.
Ќе видиме, немаат среќа сега со Барселона ќе имаат многу отсуства ама не значи дека не би можеле да победат. Ја реално Барселона не ја гледам толку силна колку што сите ја хајпаат за главен фаворит, затоа што знаеме како играа прва полусезона, плус ова му е на Лучо прва сезона во ЛШ ќе видиме, Блан покажа дека тактички знае да се надигрува, за Лучо не сум сигурен.

Утре се бара победа со 3 гола разлика минимум, да го обелат образот малце ако воопшто го имат, и да ги израдват навивачите :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom