Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
и за Евертон велеа дека се фокусирани на ЛЕ па си ги спакуваја куферитеПСЖ во Франција, и ПСЖ во ЛШ се два различни поима. Не дека сме слаби, напротив очај сме, ама они баш и не се замараат у првенство, фокусирани се на ЛШ тоа и Блан го има изјавено, и неколку играчи.
Па видовме играа веќеи за Евертон велеа дека се фокусирани на ЛЕ па си ги спакуваја куферите
Знам дека приоритет му е ЛШ ова година ама барем една уба партија да изиграа во лигата нивна, таму и да нејкат пак шампиони ке бидат
Ке видиме со Барса дали било до нас или до нив![]()
има разлика групна фаза и 1/4 финалеПа видовме играа веќе![]()
Првин ти е грешка што споредуваш ПСЖ со Евертон, друго што споредуваш Челзи со Барселона. ПСЖ беа подобри од нас, и заслужија понатака. Како играле во лига или со Барселона, зарем е веќе битно?и за Евертон велеа дека се фокусирани на ЛЕ па си ги спакуваја куферите
Знам дека приоритет му е ЛШ ова година ама барем една уба партија да изиграа во лигата нивна, таму и да нејкат пак шампиони ке бидат
Ке видиме со Барса дали било до нас или до нив![]()
не ми е грешка ти грешно ме свати, Евертон го дадов како пример дека во ЛЕ газеа се живо а во лигата тонат, па слушавме муабети дека наслонети биле на ЛЕ. Ми текна дека и за нив истото се збораше зато ги спомнав.Првин ти е грешка што споредуваш ПСЖ со Евертон, друго што споредуваш Челзи со Барселона. ПСЖ беа подобри од нас, и заслужија понатака. Како играле во лига или со Барселона, зарем е веќе битно?
Мене ми се фаворит број еден за ЛШ, и баш ќе навивам за нив против Барса. А Мурињо се надевам убо ќе му е пред ТВ кога ќе се мисли зошто изгубивме така, му ебам племето мајчино.
намерно испаднавмеДа бевме на местото на ПСЖ сега, ќе игравме Барса гости, Јунајтед дома, Барса дома, Арсенал гости![]()
Исто како со Бредфорд, за да не играме викендот пред ЛШнамерно испаднавме![]()
Ќе видиме, немаат среќа сега со Барселона ќе имаат многу отсуства ама не значи дека не би можеле да победат. Ја реално Барселона не ја гледам толку силна колку што сите ја хајпаат за главен фаворит, затоа што знаеме како играа прва полусезона, плус ова му е на Лучо прва сезона во ЛШ ќе видиме, Блан покажа дека тактички знае да се надигрува, за Лучо не сум сигурен.не ми е грешка ти грешно ме свати, Евертон го дадов како пример дека во ЛЕ газеа се живо а во лигата тонат, па слушавме муабети дека наслонети биле на ЛЕ. Ми текна дека и за нив истото се збораше зато ги спомнав.
за ова година теже мало дека фаворит број еден, ама во блиска иднина и јас со пехар ги гледам.
Ја Торес сакам да се вратиЕдинствен играч кој сакав да остане у Челзи и сакам да се врати е Де Брујн.
Me too [emoji38]Ја Торес сакам да се врати![]()