Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Нормално дека не е ништо готово, ама многу е полесно сега. Треба ептен да заебат за до крај да не стигне Сити. А не верувам да се случи такво нешто, не би требало уште да паѓа формата. Се зависи од тоа како ќе изиграат утре, како ќе се вратат после испаѓање од ЛШ. Доколку има убава победа, мислам дека е готова работата.
Не знам каде прочитав или слушнав дека Челзи нема изгубено на натпревар после испаѓање од Европа.

Абе шампиони смее еве ја кажувам , тврдам се занесувам пред време шампиони сме да договараме собиранка една најдобра кога ќе ни го дадат пехарот

Не мириса, смрди на титула :D

Еве ја ќе кажам шампиони сме готово е ср занесувам пред време, тврдам само да се договориме да правиме убав собир кога ќе ни го дадат пехарот!!

Да врземе 2-3 победи во низа о гајле немаме...

Не мириса, смрди на титула :D
Еве ја ќе кажам шампиони сме готово е ср занесувам пред време, тврдам само да се договориме да правиме убав собир кога ќе ни го дадат пехарот!!
На пред предпоследната утакмица со Ливерпул да прајме собиранка ???

Team to face Southampton: Courtois; Ivanovic, Cahill, Terry (c), Azpilicueta; Matic, Fabregas; Willian, Oscar, Hazard; Diego Costa.

Today's subs: Cech, Filipe Luis, Zouma, Ramires, Cuadrado, Remy and Drogba.

Тимот воопшто не ми се допаѓа. Луис Филипе е одличен бек. Секогаш кога добиваше шанса ја користеше максимално. Ама поради инаетот и вљубеноста на Мурињо во Ивановиќ, човеков нема шанси да стартува во ПЛ.

И да, можеа Зума и Квадрадо и те како да почнат денес.

cec37a186ac20a0d412254d0538c07d2.jpg

5 - Diego Costa has now scored five goals in his last six Premier League games for Chelsea.

хмм

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom