Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Eto pred 10 god: Podobro da prodavam kikiritki otkolku da igram vo pateticen klub kako Chelsea.
Fabregas pred nekoja god: Za mene vo Anglija postoi samo eden klub i toa e Arsenal. Well...
Edit: Jemal Blackman dobi prodolzuvanje na dogovoro do 2019.

Sent from my HTC Desire 500 using Tapatalk

Последно уредено:
Поима немам од кај е, од кој е, зошто е, колку е точно. Ама ќе го ставам.

BpXMCw6IMAA4H_z.jpg
Добро бе што се дешава со фудбалов бе....кај забегаа цениве само.... :tapp: :tapp:
(без разлика дека не мора да значи дека ова се десило)

Добро бе што се дешава со фудбалов бе....кај забегаа цениве само.... :tapp: :tapp:
(без разлика дека не мора да значи дека ова се десило)
Епа клаузулата на Коке е толку. Знаеме дека шпанците на своите деца ставаат огромни клаузули во договорот. Погба има 21 година и секако дека не вреди толку, ама добро се покажа во Јуве, и он им е единствен играч на кој би можеле да изват огромна сума, па затоа и ја бараат.

Како и да е, битното на сликата е во првиот ред :rolleyes:

Ако излезе видео целосно од ова за Лампард веднаш да го постира тука , ама веднаш :)

Челзи има 17 играчи на СП (најверојатно Фабрегас и Коста не се рачунаат што значи ќе стане бројкава поголема)
Јунајтед 14, Арсенал 13, Ливерпул 12, Сити 10.

Причина #253 зошто челзи нема да освои титула следната сезона. :D

Нема што да те чудат цените змејски, така стојат работите во моментов. Минатото лето имавме трансфер од 100 мил, сега дефанзивец се купи за 50 мил а што се вика уште не почнал трансфер периодот.
За Погба очекувана цена според мене, Коке е преценет ама од друга страна пак Коста не вреди 32 мил туку најмалце 50.
Моментално Коста и Фабрегас се бестбај на пазарот, во некој друг случај да се донесат во пакет би коштало повеќе од 100 милиони сигурно, вака достапни се за 65м што е џабе во споредба со Давид Луиз кој го продадовме за 50 мил, а ни беше речиси втор избор.

Тешко дека ќе го предомисли. Кол за да остане ќе сака пак да е прв избор за лев бек, а еве се повеќе се пишува дека и Филипе Луис ќе го договориме.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom