Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
После носењето на Ето, Ба ќе беше тој што ќе се пушташе на позјамица, ако не во Арсенал, ќе одеше на друго место, а веќе кога Лукаку изрази желба за позајмица, тогаш јасно беше дека Ба ќе остане.

За следната сезона ако некој останува од тројцата сегашни, би сакал тоа да е Ето. Ба денес изјавил дека на лето заминува. Се надевам ќе го слушнам тоа и од Торес наскоро.

Мурињо мислам поодамна имаше една изјава, демек ќе видите на лето, зошто зимискиот период не земавме напаѓач. Е сега можеби мисли на Лукаку за следната сеозна, но мислам дека ќе купи нов напаѓач.

Ето, Лукаку и ХХХХ, таман би бил нападот.

Кога се напрај грешката со продажбата на Стариџ, не беше менаџер Мурињо а и тогашниот менаџер немаше толкава слобода и контрола врз донесените одлуки, така да мислам дека сега е тотално друга ситуација и сите можиме да покажиме малку оптимизам околу прашањето за напаѓачите од следната сезона.
Каква грешка, Стариџ ти е класичен циган од играч кој што не беше задоволен да игра крило, а неможеше место покрај дрво Торес да фати и кога мус е даваше шанса да игра промашуваше невидени зицери и себичен беше, така да јас сум презадоволен од неговата продажба и е далеку од грешка според мене дечкото нема психички капацитет да игра во клуб со амбиции за големи дострели.

Beats me, ама верувам во изборот на Моу кој и да биди :)[DOUBLEPOST=1395836591][/DOUBLEPOST]
Каква грешка, Стариџ ти е класичен циган од играч кој што не беше задоволен да игра крило, а неможеше место покрај дрво Торес да фати и кога мус е даваше шанса да игра промашуваше невидени зицери и себичен беше, така да јас сум презадоволен од неговата продажба и е далеку од грешка според мене дечкото нема психички капацитет да игра во клуб со амбиции за големи дострели.
Епа грешката почна со то шо беше ставан да игра крило а чоеко има потенцијал за класа шпиц, и мене кога тренеро ме клаваше да играм бек му карав мајка, а ретко добиваше шанса да игра шпиц не можиш да очекуваш од една утакмица во 20 да изигра маестрално, плус беше зелен играч на кој му треба ментор и водич менаџер шо че го насочи на прав пат, тука ја видов грешката а после дека беше продаден само по себе си дојде.[DOUBLEPOST=1395836661][/DOUBLEPOST]
^Диего Коста? :)
http://www.goal.com/en-gb/news/2896...a-take-first-steps-to-sign-costa?ICID=HP_BN_1

Последно уредено:
Beats me, ама верувам во изборот на Моу кој и да биди :)[DOUBLEPOST=1395836591][/DOUBLEPOST]
Епа грешката почна со то шо беше ставан да игра крило а чоеко има потенцијал за класа шпиц, и мене кога тренеро ме клаваше да играм бек му карав мајка, а ретко добиваше шанса да игра шпиц не можиш да очекуваш од една утакмица во 20 да изигра маестрално, плус беше зелен играч на кој му треба ментор и водич менаџер шо че го насочи на прав пат, тука ја видов грешката а после дека беше продаден само по себе си дојде.
шта се мене тиче нека му е со среќа, јас воопшто не го сакав затоа што како што кажа ти беше зелен а постауваше услови.

Сериозни сте за Ето. Од следната сезона неќам да имаме ниеден напаѓач од сегашниве.

Лукаку и уште двајца.

VOTE FOR HAZARD IN MONTHLY AWARD[DOUBLEPOST=1395838185][/DOUBLEPOST]
Сериозни сте за Ето. Од следната сезона неќам да имаме ниеден напаѓач од сегашниве.

Лукаку и уште двајца.
Сериозно прашуваш дали сме сериозни? :confused:[DOUBLEPOST=1395841464][/DOUBLEPOST]

Последно уредено:
Ето нема да остане другата сезона во Челзи.

Ето нема да остане другата сезона во Челзи.
Тешко дека ќе остане, ама добро би било да остане. Торес скоро сигурно ќе си остане. Единствен излез за Торес е ако успеат да договорат трампа за Коста.

Зошто на страната на Челзи пишува да гласаме за Хазард (за играч на месецот?)
Фак д полис:
s6WSUJ1.png

Зошто на страната на Челзи пишува да гласаме за Хазард (за играч на месецот?)
Фак д полис:
s6WSUJ1.png
Оваа е од фановите. Шурле е за другата. Подобра е таа :D
А и џабе си го потрошил гласот тука кога Шурле не е номиниран :(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom