Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
<------ Фацата на фановите на Арсенал што сега се враќаат од работа, кога ќе го видат резултатот

Навистина е Змејски во право, продавањево на Мата направи шанса за Шурле, кој добро си ја користи. Многу добар играч е, корисен, се труди и многу трча, такви играчи се злато вредни.
Јас сум презадоволен од победава, сеуште сум под импресија од мечов, ама тимов кине како се ближиме кон крајот, само нека продолжат вака и Моу да си освои прва ПЛ титула во првата година од вториот мандат. Домимантен Челзи, предаторски Челзи, ваков Челзи ме привлече да пратам англиска лига, ваков Челзи ме натера да го следам секој меч и да си купам дрес. Ваков Челзи е поим за фудбалским! Организирано, дисциплнирано и немилосрдно. Посебно против ривали.:cool:

Mourinho: 'Eto'o has a muscle injury. He thinks it is not a big one but a hamstring is still a hamstring.'

Добро е, значи не е ништо сериозно, иначе ќе ни фалеше Ето во следните мечеви. Јас морам да се извинам за сите погрдни зборови за Ето коа дојде, не ми беше ич убаво затоа што додека играше во Барселона јадеше многу бурек. Ама со игриве сезонава ме натера да си ги изедам сопствените гомна и едно големо извинување до Ето. Најако појачање со Матич сезонава.

Уште една вака солидна утакмица и ќе се стопи гол разликата на Сити.

BjVsPlJIIAAVKEi.jpg

Баталете гол разлика имаа 3 утакмици помалку Сити, што се однесува до мене на следните мечеви нека даваат 12 гола ама нека имаат помалку бодови од нас.

Ау, штета што ја пропуштив една од најдобрите утакмици на Челзи во последните неколку години, ама ќе ја гледам реприза ќе ја даваат сигурно час или утре. Значи ова не знам, немам зборови како да го опишам резултатот, утакмицата. Јас бев на планинарење и требаше да се вратиме до 2 часот но се задржавме подолго. Си пешачам и ми ѕвони сестра ми и ми вели Челзи води 4-0 на полувреме, Никола не си свесен што пропушташ, јас викам не ме зезај она вика стварно и ми кажа кои биле стрелците, само што го кажа тоа на мене на лицето ми се јави насмевка од шестка до шестка, ау кој мерак ме фати, кој кејф. Браво момци, браво за сите, ги демолиравте соседите и покажавте кој тим е гордост на Лондон. KTBFFH <3
Еве линк од хајлајтс:

Дефинитивно Хазард е и повеќе од достојна замена за Лампард за пеналите. Одлична техника си има. Мал залет, само еден чекор прави пред да шутне, цело време гледа во голманот и откако овој ќе тргне на една страна, Хазард само си ја пласира на другата :cool:

И Салах, го немаме уште видено ко што треба ама мислам дека ќе ни биде одличен играч од наредна сезона. Многу е брз и има добра контрола на топката, специјалност му е истрчување зад одбраната. Колку има играно, 50-60 минути за Челзи а 3-4 пати веќе така се најде во позиција еден на еден со голманот. Кога ќе се навикне на лигата и ќе се вклопи во тимот, одличен ќе биде.

The man with balls of steel.

It's a bird...it's a plane.....IT'S SCHURLEMAN !
p0guTLT.png

Schurleman,Schurleman,does whatever a player can
Shoots some balls, really hard
He smashes nets, just like bugs
Look out....here comes the Schurleman

Is he fast ? Listen bud,
He outranned Arsenal
Can he score, from the box ?
Take a look over there
That goal..it came from Schurlman..

In the chill of the night
Or the early sunny day
Like a streak of a light
He scores goals just in time..

(И да знам дека ова е песната на Спајдермен ама theme song-от на Супермен нема текст :D )

Uf kolku mi e milo sho gi ispleskavme. Gordosta na London, zimi gzov! :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom