Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Поздрав од дечкото на аватарот...редно беше и тој да блесне малку. Така да после ова денес, ќе набилда самодоверба, па би можел да биде и клучен во понатамошниот дел од сезоната...браво за денешното издание :cuc:

После оваа победа, надежите за титула ми се зголемија дупло. Супер е и Арсенал шо киксна, но и така не ги гледав како најголема закана, така да, со Сити ќе се јадеме до крај... :)

Прво полувреме не го гледав, заглавив во еден кафич, сепак Карневалски викенд во СР, но второто го гледав во кладилница, и добар избор сум направил...така да браво во играта во второ полувреме. Ептен бев песимист денес.

А еден другар пак, и тој фан на Челзи, ме убедуваше денес додека пишевме во кладилница да ја пишиме Челзи точен резултат 1:3 за по 30 ден. но како и повеќе пати, донесов глупа одлука..и ништо од уплаќањето...

1743627_600601756682558_1521134447_n.jpg

Мурињо не им зборел на полувреме. Може ги седнал сите и си ќутеле 15 минути :ROFLMAO::ROFLMAO:

Кога го гледах масажеро како кажува смешки(беше ставил видео тука на фан клубот мислам jimmy), паднах од смеење само поради неговата јака смешка. Менталец у коски, не бех видел до тогаш некој така да се смее. :D

Масажерот им кажувал вицеви за Германци изгледа и овој нашиов се накурчил и така.
Вчера пак гледав видеа од Били. Не му го можам смеењето :pos::pos::pos:

Ауууууууууу, ова го намев гледано

:D

Последно уредено:
Следна утакмица: Челзи - Тотенхем, Сабота 8 Март; 18:30.[DOUBLEPOST=1393699064][/DOUBLEPOST]:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:
каква легенда имаме во клубот :cool:

@dragonsky ќе излезамe бе :P[DOUBLEPOST=1393702466][/DOUBLEPOST]ќешки да освоеме, другото колај :D

^ Кој би требало да биде овој ? Вака ми личи на Питер Капалди :ROFLMAO:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom