Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
GoK1** Ја би да го стигне Тамблинг денеска. :P
Радлер, не сум толку сигурен пошто ипак се работи за странско име. Ама мене некако поавтентично ми е со с. Со з е најверојатно поради звучноста или не знам што, исто ко со филозофија (само што тука се менува значењето на зборот).

dragonsky ќе ти ја пратам, нема фрка, само одма ќе ти кажам дека многу кратев, инаку ќе ми испаднеше 20 страни (минимум). И фокусиран сум на последните 10 години, па периодот од формирањето до 2003 го спичкав во три страни. :D

Епа кога веќе велеш да го стигне Тамблинг денес , Френки заозбилисе it's show time ( 4 гола од твоја страна во голот на Ман Утд ) :D .

P.S : Многу јаки режисери сме :P

true blue
Ццц, значи потврдуваш дека Челзи не постоел пред 2003??? :mad::mad::mad:

Иначе прати ни на сите, да те оцениме :D

true blue
Ццц, значи потврдуваш дека Челзи не постоел пред 2003??? :mad::mad::mad:

Иначе прати ни на сите, да те оцениме :D
Хаха види го бе :D Поубаво е да одам со поконкретна тема инаку отидов во 20 страни (а треба да ни биде максимум 10-12). Плус тоа ми е најлесно, зошто го имам гледано тој период. Ќе ви пратам, ама немојте после да се смеете на незнаењето :P Тој, првиот дел, многу конфузно некако ми е напишан, а тоа е зошто сакав да ги споменам сите побитни имиња, моменти, освојување на трофеи итн, а не можам многу да се распишам. (ете три страни ми фати тоа, дури можеби и тоа ми е многу тоа, затоа сега ќе си пишувам 10 години во седум страни :P)

Професорите може да ти одземат поени за тоа што си ја одбрал полесната задача.
Си одбрал да пишуваш за тим без историја, а тек замисли да ти текнало за Јунајтед да пишуваш..

Ај малце за натпреваров да дискутираме.

Според мене први 11 за денес:

Чех​
Бане-Кејхил-Тери-Ешли​
Лампард-Рамирес​
Мозес-Мата-Хазард​
Ба​

Само Микел мислам дека ќе игра место Лампард. За другите се согласувам. Немам баш некакви очекувања. Супер ќе биде да победиме, а и да го освоиме купот. Како што вика Микел "нашиот куп". А и не дека неможеме да тепаме, неможе да знаеме како ќе играат. Може супер ќе изиграат, може аматерски ќе играат.
Како и да е, секако дека топ 4 во ПЛ е побитно него трофеј во ФА Куп или Лига Европа.

За мене најдобар тим за денес е следниов:
Чех, Азпикулиета, Иванович, Тери, Кол, Луиз, Лампард, Хазард, Мата, Мозес, Ба.

• Ми се допаѓа
Reactions: AL.
За мене најдобар тим за денес е следниов:
Чех, Азпикулиета, Иванович, Тери, Кол, Луиз, Лампард, Хазард, Мата, Мозес, Ба.
И јас мислам дека Луиз би било најдобро да игра во средина. Не знам зошто, дали пошто е повеќе подвижен од Микел или нешто друго. Се двоумам за Цезар и Бане/Кејхил. Од една страна Цезар е доста брз, ама Бане е многу поискусен во вакви дуели. Се плашам да не го насамарат Цезар, и на Веб толку ќе му треба да свирне.

312711_10200219165116086_99037531_n.jpg

И јас мислам дека Луиз би било најдобро да игра во средина. Не знам зошто, дали пошто е повеќе подвижен од Микел или нешто друго. Се двоумам за Цезар и Бане/Кејхил. Од една страна Цезар е доста брз, ама Бане е многу поискусен во вакви дуели. Се плашам да не го насамарат Цезар, и на Веб толку ќе му треба да свирне.
Секој може да биде насамарен, да не зборам колку пати Тери излегол ко млад мајмун во дуели со играчи од Јунајтед, тоа не е проблем за Апзи. Јас го преферирам него на десен бек поради брзината која ја има, кој и да игра десно, дали Нани или Валенсија ќе може да му парира у брзина и да затвара на време, Бане ќе го претрчуваат, ќе му треба такси. Плус да не зборам колку се битни неговите центаршутеви кон Ба, еден од најпрецизни бекови е за тоа.
Додека за Луиз преферирам бидејќи е многу поагилен од Микел, и знае да игра пргаво, токму тоа треба против Јунајтед и Керик на среде. Плус има добар шут, визија и пасеви за во напад, Микел тоа го нема, Микел само ја чита подобро играта од Луиз кога е во прашање средина на терен и сечење контри.

GoK1** Ја би да го стигне Тамблинг денеска. :P
Радлер, не сум толку сигурен пошто ипак се работи за странско име. Ама мене некако поавтентично ми е со с. Со з е најверојатно поради звучноста или не знам што, исто ко со филозофија (само што тука се менува значењето на зборот).

dragonsky ќе ти ја пратам, нема фрка, само одма ќе ти кажам дека многу кратев, инаку ќе ми испаднеше 20 страни (минимум). И фокусиран сум на последните 10 години, па периодот од формирањето до 2003 го спичкав во три страни. :D

Ја сум сигурен 100 проценти, ако не ми веруваш, прашај некој професор, ќе ти каже.

Какв Луиз какви бакрачи, според мене Микел на ДМФ треба да е главан и одговоран, а за деснога бека ја сам за Банета, читам ве туја и сте ми смешни Нани и Валенсија ке га претрчувале, коллко утакмице има у ноге Бане и не би кажаја дека тек такој лсно ке га претрчуев, плус видесте сс Реала колко е Јунајтед опасан од прекини у скок игру Бане е много подобар од Азпи, како и да е ако га виду Торес у прв тим ке си гледам Тотенхем Ливерпул барем немад а се нервирам !

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom