Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Сосема заслужено за Бертран да се најде на овој список, моментално е најдобар млад лев бек во ПЛ, страшна замена за Кол во секој случај.:)
Стариџ се најде на овој список само поради неговата себичност, да беше малце потимски расположен за игра, тогаш ќе беше и во тимот кај Хоџсон, ама Дани е себичњак и затоа ќе игра со дечишта сега, во секој случај 100 пати подобро крило од Милнер и Јанг.
uac9F.jpg

"Првиот кој ми се јави и ми честита за вчерашната победа беше Дидие Дрогба, со сигурност ќе ми недостасува на Стемфорд Бриџ.

Тој ми кажа дека ми оставил нешто во моето сандаче во Челси и сега со нетрпение чекам да видам што е тоа." - Фернандо Торес.

Drogba :love: :cuc:
Којзнае што е тоа што му го оставил. Го мотивирал маскимално.
Торес ќе биде златна копачка во ЕПЛ другата сезона

Му ги оставил копачките, за да оре следната сезона Торес.:icon_lol:

Маикон во Челзи за 8 милиони евра.
За мене лично, ова е повеќе од добар трансфер. 10 пати подобро решение од ВДВ кој се покажа многу слабо на ЕП, и Маикон не е во некоја јака форма, но е искусен играч што знае да игра и напад и одбрана, и настрана тоа што играше две слаби сезони во Интер откако замина Мурињо, во Челзи сум сигурен дека ќе се препороди, ионака нема да игра прв тим, туку доаѓа за ротација со Бане. Одличен потег, и реална цена.

God Bless AVB & Tottenham, кој би рекол дека ќе ни купат играч.:icon_lol:

^ Ова подарок за тоа дека не им дозволивме да играат ЛШ оваа сезона :D

208899_338432472898553_528971008_n.jpg

Eх да биде :)

^ Published 3 June , 2012 (застарен извор) . Извор во време на шпекулациите , 1 месец помина од тогаш . Така да ништо од тоа :)

425560_442024599152381_1332113601_n.jpg

Ајде нека почнува веќе сезоната :vozbud:
Се уште не најдовме десен бек...
И дај веќе нека дојде Хулк......ако не он барем да можевме Тор да го земеме... :P

Уште 2 недели до пријателските мечеви :) Ајде да го видиме Хазард во акција

Какута,ДеБрујн,Хазард,Марин,Ма
та,Рамирес,Ромеу,Лукаку,Стариџ
,Бертнард,Пиазон,Давид Луиз,Оби Микел,Кејхил сите играчи под 26 год :) Само каков состав ќе има Челси во наредните сезони.

Од Челзи МК.

Супер се,само се надевам дека ќе добијат сите шанса...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom