Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Aj честита нека ви е, ако не бев за вас.. :D

Кој ми најде слика од Ивановиќ кога беше качен на стативата благодарен ке сум му цел живот!
Незнам колку време барам и неможам да најдам .... Балканска работа
ЅВЕР(y)

Честито да ви е победата, се радував речиси како Милан мој да победил :)

Конечно ми се оствари сонот,не само на мене туку и на сите фудбалери и фанови на Челзи.Покажавме неверојатна борбеност,пожртвуваност,покажавме прекрасен тимски дух,покажавме како се игра со срце и со љубов.Честитки до сите фудбалери на Челзи а нејвеке до Чех и Дрогба:cuc:
Следна сезона пак ќе играме во ЛШ што ни дава голема предност во купување на нови играќи:)

Толку од мене ни преостанува само да славиме

1Л Челзи

КТBFFH

Champioooones Champioooones,Aaaleeee Aaaaleee Aaaaleeeee

Малку се смирив и нешто што ми лежи да кажам.
Ако Дрогба и ДиМатео не останат во челзи, тогаш Роман може комотно да се обеси.

Тој што сонуваше дека сите фан-клубови ќе слават кај нас после Ноу Камп каде е сега? Ме интересира како спиел вчера :D
Шо бе пиле? Ти мрзнеше гзето на пеналите а? :pos:
igrajte vie i ponatamu bunker i ke osvoite LS nekogas :)
:vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud:

Со други коментари ќе се јавиме покасно, не за друго гласот ми се фати буква неможам да кажам после шутот на Кол, за Дрогба ич тема да не отвараме... ајт! Радувајте се момци и девојки!

KTBFFH!!!

Честито дечки, по заслужено не можеше да биде. Уште една убавина на фудбалот, кога ве отпишаа и ви предвидуваа петарди и понижувања на Камп Ноу и Алианц, што би рекол Кили им го "зачукавте" на сите

Него имам едно прашање. Мене само ми се причини или кога се гушнаа Абрамович и Ди Матео, Ди Матео му рече told you? :D

ФАНОВИ НА ЧЕЛЗИ ОД ДЕНЕС МОЖЕТЕ ДА СПИЕТЕ СПОКОЈНО !! ЧЕЛЗИ Е НОВИОТ ШАМПИОН НА ЕВРОПА !! :vozbud::vozbud:

Честито дечки, заслужено или не-нека коментираат "експертите", за статистиката нека коментираат фановите на Барса, а ваш е моментот за славење...дочекавте и вие...честито нека ви е (y)

Аууууууу каква завршница луѓе!Имавме голема среќа искрено,али нашите јунаци покажаа како се игра до последна минута..ЧЕСТИТО ТИТУЛА И СЛАВЕТЕ ВЕЧЕРВА!
Дрогба :cuc::cuc::cuc::cuc:
--- надополнето: 20 мај 2012 во 01:56 ---
Фала на сите за честитките!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom